Povezane vesti
Čula sam da je nameravala da Mi otme partnera! Snežana otkrila sve o vezi s doktorom - "Žene ga gledaju"
Mondo 23.01.2022
Pevačica Snežana Đurišić progovorila je o vezi sa svojim partnerom, otkrila da je čula da je jedna koleginica htela da joj ga "otme", kao i da li planiraju venčanje. Pevačica Snežana Đurišić progovorila je o vezi sa svojim partnerom, otkrila da je čula… »
Koleginica je namerila da mi otme partnera! Đurišićka iznela šok detalje o vezi s doktorom: Volim što ga žene gledaju!
Kurir 23.01.2022
Snežana Đurišić progovorila o brojnim aktuelnostima iz svog života i karijere, a u jednom trenutku progovorila je i o svom emotivnom partneru Vanji i stavila tačku na brojne spekulacije javnosti o njihovoj romansi. - Mi smo ljudi u godinama, ne možemo… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 8. avgust: Pakleni kraj nedelje, za vikend skoro 40 stepeni
Mondo pre 27 minutajoš 22 povezane

Velika eskalacija: Izrael kreće u potpunu okupaciju Gaze, odobren plan Netanjahua
Mondo pre 17 minutajoš 17 povezanih

Tramp je razočaran: Ne prestaje da priča o Putinu: "Od njega zavisi!" Bliži se sastanak i ne zavisi od Zelenskog (foto)
Kurir pre 27 minutajoš 14 povezanih

Beogradski vodovod: Više ulica na Vračaru i Voždovcu danas bez vode
N1 Info pre 17 minutajoš 5 povezanih