Povezane vesti
Čula sam da je nameravala da Mi otme partnera! Snežana otkrila sve o vezi s doktorom - "Žene ga gledaju"
Mondo 23.01.2022
Pevačica Snežana Đurišić progovorila je o vezi sa svojim partnerom, otkrila da je čula da je jedna koleginica htela da joj ga "otme", kao i da li planiraju venčanje. Pevačica Snežana Đurišić progovorila je o vezi sa svojim partnerom, otkrila… »
Koleginica je namerila da mi otme partnera! Đurišićka iznela šok detalje o vezi s doktorom: Volim što ga žene gledaju!
Kurir 23.01.2022
Snežana Đurišić progovorila o brojnim aktuelnostima iz svog života i karijere, a u jednom trenutku progovorila je i o svom emotivnom partneru Vanji i stavila tačku na brojne spekulacije javnosti o njihovoj romansi. - Mi smo ljudi u godinama, ne… »
Vesti dana »

Beta se pridružuje medijima koji sutra 15 minuta obustavljaju rad sećajući se poginulih u Novom Sadu
Beta pre 43 minutajoš 34 povezane

Ispred Skupštine grada tuča, privođenja, jaja – građani blokiraju Bulevar Mihajla Pupina zbog uhapšenih (UŽIVO)
Novi magazin pre 25 minutajoš 13 povezanih

Kolubarske: Završena sednica Skupštine Valjeva, bez rasprave usvojene sve tačke dnevnog reda
Vreme pre 3 satajoš 87 povezanih

Brnabić o izveštaju ekspertske grupe o studentskim zahtevima: Vrhunac cinizma i sramota za akademsku zajednicu
Euronews pre 3 satajoš 26 povezanih