Povezane vesti
Abortirala si dete oženjenog muškarca! Zadrugarke u najžešćem okršaju, nakon priče o prostituciji Aleks napali za ovo!
Mondo 23.01.2022
Aleks i Mima se posvađale u toku sastanka. Aleks i Mima se posvađale u toku sastanka. Milana Mima Šarac i Aleksandra Nikolić sukobile su se tokom igre istine. Mima je bila vrlodirektna prilikom postavljanja pitanja, te ju je zanimalo zbog čega joj… »
Upletena u kolo prostitucije, a sada otkriveni šok detalji o učesnici "Zadruge": "Abortirala si dete oženjenog muškarca, bila…
Blic 23.01.2022
Tokom "Igre istine" Milana Mima Šarac je postavila pitanje Aleksandri Nikolić i tom prilikom iznela skandalozne detalje iz njene prošlosti. - Aleks zašto ti meni morališeš kada ja znam da si bila sa čovekom koji je oženjen u Španiji i ima decu i sa… »
Vesti dana »
VIDEO: Trojka Dončića u poslednjoj sekundi za pobedu nad Denverom, Jokić zabeležio novi tripl-dabl
Radio 021 pre 44 minutajoš 12 povezanih
Amerika objavila imena i slike 6 vojnika poginulih u Iraku! Britanija razmatra slanje na hiljade dronova na Bliski istok! Nastavlja se brutalni rat! (foto)
Kurir pre 3 minutajoš 7 povezanih
Na današnji dan: Rođen Branko Radičević, ubijen Cezar, umro Moša Pijade
Radio 021 pre 39 minutajoš 3 povezane
Dva derbija u jednom danu - Partizan protiv Olimpije u neobičnom terminu, Zvezda neplanirano u Sarajevu
RTS pre 43 minutajoš 8 povezanih