Повезане вести

Вучић: Наши снови су једина граница коју имамо

Вучић: Наши снови су једина граница коју имамо

Блиц 23.01.2022
Председник Србије Александар Вучић објавио је снимак разговора са машиновођом новог воза који ће саобраћати на линији Београд - Нови Сад. "Поносан сам што смо заједно показали да наши снови заиста јесу једина граница коју имамо"… »
Председник Вучић објавио нови снимак: Поносан сам што смо показали да су наши снови једина граница (видео)

Председник Вучић објавио нови снимак: Поносан сам што смо показали да су наши снови једина граница (видео)

Курир 23.01.2022
Председник Србије Александар Вучић објавио је на свом Инстаграм налогу "авуциц" нови видео снимак из брзог воза. Наиме председник је синоћ гостовао на телевизији Пинк за коју је дао интервју баш из овог воза. На снимку се може… »
"Снови стварају будућност" Председник Вучић објавио снимак и послао снажну поруку грађанима (видео)

"Снови стварају будућност" Председник Вучић објавио снимак и послао снажну поруку грађанима (видео)

Србија данас 23.01.2022
Председник Србије Александар Вучић објавио је на свом Инстаграм налогу нови видео-снимак. Наиме, председник је објавио видео посвећен новом брзом возу у којем је синоћ дао интервју за Пинк телевизију. На првим кадровима… »

Вести дана »