Povezane vesti
Tarini bivši oči u oči! Urotili se protiv simove: Mateja osuo paljbu po njoj, a reper besan poručio: Uzela mi je sve pare…
Kurir 23.01.2022
Nenad Aleksić Ša otišao je u pab, pa je tom prilikom porazgovarao sa Matejom Matijevićem o Tari Simov i problemima sa njom. - Ona dođe kod tebe i legne, a ti kao nemoj, šta bre nemoj, ma*š u pi**u materinu. Znam i ja da ti pomalo kalkulišeš - rekao je… »
Tara je klošarka i demon! Velika ispovest Nenada Aleksića Ša o vezi sa Simovom, obelodanio sve tajne iz spoljašnjeg sveta…
Kurir 23.01.2022
Nenad Aleksić Ša je u svojoj velikoj ispovesti obelodanio sve tajen afere Tare Simov. - Kako se osećaš povodom svađa danas ujutru? Je l' moralo tako? - pitao je reper. - Nije moralo tako, ali od kako sam ušao, postavio sam se drugačije. Pričao sam sa… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju, 10. avgust: Danas sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih

Zelenski dolazi na Aljasku? Tramp i Putin se sastaju, a Bela kuća razmatra veliki korak
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Ričard Grenel o Kosovu i Metohiji: Ideja o međusobnom priznanju je smešna
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Zborovi građana posetili Vučićevu rezidenciju: Traže raspisivanje izbora, uzvikivali „istraga pa robija“
Danas pre 6 satijoš 2 povezane