Povezane vesti
Želela sam da se ubijem! Slavna pevačica šokirala - Vratila se porocima posle 11 godina!
Mondo 23.01.2022
Svestki poznata pevačica šokirala je sve kada je priznala da se vratila porocima i pokušala da se ubije. Svestki poznata pevačica šokirala je sve kada je priznala da se vratila porocima i pokušala da se ubije. Nakon što je objavljen njen prvi film… »
Želela sam da se ubijem i vratila se porocima! Slavna pevačica godinama vodila borbu, pa otišla na rehabilitaciju!
Kurir 23.01.2022
Australijska pevačica i kantautorka Sia priznala je da je razmišljala o samoubistvu nakon što je dobila veliki broj kritika zbog filma "Music" koji je objavila prošle godine. - Želela sam da se ubijem. Vratila sam se svojim porocima i nakon toga otišla… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster u Srbiji: Danas i sutra kiša, sneg i košava, u četvrtak i do 18 stepeni
Insajder pre 34 minutajoš 17 povezanih
(Video) DžABE tripl-dabl Jokića, Denver izgubio od klivlenda Drama u završnici, Marej tragičar
Dnevnik pre 19 minutajoš 20 povezanih
Hitna pomoć: Dve osobe teško povređene u saobraćajnim nezgodama u Beogradu
Beta pre 34 minutajoš 14 povezanih
Indeks percepcije korupcije za 2025: Najlošiji rezultat Srbije u poslednje dve decenije
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih
Bocan Harčenko: Rusija iskreno zainteresovana za strateško partnerstvo sa snažnom, suverenom Srbijom
Insajder pre 13 minutajoš 1 povezana