Повезане вести

Разнежићете се када видите шта је Слобода Мићаловић рекла о ћеркама! А, ево у каквом рају ужива с њима!

Разнежићете се када видите шта је Слобода Мићаловић рекла о ћеркама! А, ево у каквом рају ужива с њима!

Свет & Скандал 24.01.2022
Једна од наших најтраженијих и најлепших глумица, Слобода Мићаловић, чврсто је решила да остане у Србији иако јој пословне понуде из иностранства стижу са свих страна, а за то како каже, има и дебеле разлоге. – Мој живот је овде… »
"Тешко ми је": Слобода Мићаловић открила зашто неће каријеру у иностранству, па споменула и своје близнакиње

"Тешко ми је": Слобода Мићаловић открила зашто неће каријеру у иностранству, па споменула и своје близнакиње

Мондо 24.01.2022
Глумица Слобода Мићаловић открила је због чега не жели да гради каријеру ван Србије. Глумица Слобода Мићаловић открила је због чега не жели да гради каријеру ван Србије. Глумица Слобода Мићаловић након 15 година играња мјузикла… »
Тешко ми је! Слобода Мићаловић проговорила о пресељењу из Србије, па признала једну ствар која ће растужити многе!

Тешко ми је! Слобода Мићаловић проговорила о пресељењу из Србије, па признала једну ствар која ће растужити многе!

Ало 24.01.2022
Слобода је једна од најпознатијих српских глумица којој су многа врата у иностранству отворена. Глумица Слобода Мићаловић ће се након 15 година играња опростити од мјузикла "Чикаго", а открива и зашто тренутно не жели каријеру у… »

Вести дана »