Povezane vesti
Pešić povrdio ponudu Hala: "Mnogo sam razmišljao"
Sportske.net 24.01.2022
Srpski napadač i fudbaler turskog Karagumruka Aleksandar Pešić ostaće u tom klubu do kraja sezone, potvrdio je na društvenim mrežama. Karagumruk je bio spreman da prihvati 1.5 miliona za svog najboljeg strelca koji je na stolu imao dvoipogodišnji ugovor… »
Pešić prelomio: Ostaje u Turskoj, odbio milione iz Engleske
Nova 24.01.2022
Srpski napadač Aleksandar Pešić rešio je da ostane u turskom Karagumruku, iako je imao sjajnu ponudu engleskog Hala. Prethodno dana se govorilo o transferu najboljeg strelca Turske, ali je sve na kraju ostalo samo na priči. Pešić je skrenuo pažnju… »
Pioli posle derbija sa Juventusom govorio o Lazetiću, kakav je plan?
Sportske.net 24.01.2022
Priča o transferu Marka Lazetića iz Crvene zvezde u Milan bliži se kraju. To je potvrdio i generalni direktor "crveno-belih" Zvezdan Terzić, a interesantnu izjavu dao je i trener Milana Stefano Pioli. Zlatan Ibrahimović zadobio je povredu u derbiju… »
Terzić otkrio, koliko je Zvezda zaradila ove sezone? Piksiju jasna poruka i poziv!
Sportske.net 24.01.2022
Gostujući u Jutarnjem programu TV Prva, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o brojnim aktuelnim temama u klubu, ali i selektoru reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću. Govoreći o pojačanjima i prodajama igrača, funkcioner… »
Terzić: Od Lazetića i Petrovića prihodovali sedam miliona evra
Sportski žurnal 24.01.2022
U klubu smo doneli odliku da ne govorimo o dugu zato što je fudbalski biznis kompleksan - navodi prvi čovek Zvezde. Crvena zvezda više neće govori o zvaničnom klupskom dugu! Gostujući na TV Prva ovo je poručio prvi čovek kluba Zvezdan Terzić. - Crvena… »
Terzić: Učiniću sve da Borjan završi karijeru u Zvezdi i ostane u klubu
Nova 24.01.2022
Sudbina Milana Borjana u Crvenoj zvezdi je neizvesna i pitanje njegovog ostanka je postala centralna tema, a prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić ističe da golman ostaje u klubu. „Svesni smo da u današnje vreme društvene mreže i portali lako šire… »
Terzićeva poruka piksiju: Za ljubav je potrebno dvoje
Večernje novosti 24.01.2022
FOTO: M. Vukadinović Terzić je na TV Prva pričao o odnosu sa petom Zvezdinom zvezdom. - Moja obaveza je da branim interese Crvene zvezde. Ne može selektor da kaže, makar to bio Dragan Stojković Piksi, da je sada prvenstvo regularno kada je Partizan bio… »
Terzić progovorio o piksiju: ‘Za ljubav je potrebno dvoje! Lično sam mu čestitao, a on na ‘Marakanu’ ne dolazi već 15 godina!’…
Hot sport 24.01.2022
‘Moj sin radi u ozbiljnoj građevinskoj firmi. Istina je da smo on i ja stavili stan pod hipoteku zbog Zvezde!’ Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, gostovao je u jutarnjem programu TV Prva. Vodeći operativac aktuelnog šampiona Srbije govorio… »
Terzić o Piksiju: Ubeđivao sam ga da postane selektor, dogovorili smo ručak, a on nije došao... Ovo mi je posebno zasmetalo
Sportal blic 24.01.2022
, generalni direktor , govorio je o odnosu sa Fudbalskim savezom Srbije i kormilarom državnog tima, . Prilikom gostovanja u jutarnjem programu TV Prva, , Terzić je ponovodio da su mu zasmetale određene izjave koje je davao Stojkovi. - Ja sam generalni… »
Terzić ponovo prozivao Piksija: Nije normalno da ne pošalje poruku
Nova 24.01.2022
Prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić, po ko zna koji put je govorio o svom odnosu sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem. Ponovo je istakao koliko mu je zasmetala Piksijeva izjava o regulranosti. „Sada je sve regularno, a kada je Zvezda… »
Vesti dana »

Uživo zapaljene prostorije SNS i zgrada skupštine u Valjevu Maskirani demonstranti bacali baklje i pirotehniku: Na Novom Beogradu topovski udar na policiju (foto,video)
Blic pre 33 minutajoš 27 povezanih

Nemirna noć na Novom Beogradu: Suzavac, topovski udari i incidenti kod prostorija SNS i SRS
Nedeljnik pre 13 minutajoš 22 povezane

Zvezda se oprostila od Den Tane: "Bio je istaknuti sportski radnik i patriota"
Telegraf pre 48 minutajoš 42 povezane

Melanija poslala pismo Putinu! Donald mu je predao, otkriveno šta mu je poručila! Ceo svet zna da gaji netrepeljivost! (foto)
Kurir pre 33 minutajoš 105 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 5 satijoš 24 povezane