Повезане вести

Пешић поврдио понуду Хала: "Много сам размишљао"

Пешић поврдио понуду Хала: "Много сам размишљао"

Спортске.нет 24.01.2022
Српски нападач и фудбалер турског Карагумрука Александар Пешић остаће у том клубу до краја сезоне, потврдио је на друштвеним мрежама. Карагумрук је био спреман да прихвати 1.5 милиона за свог најбољег стрелца који је на столу… »
Пешић преломио: Остаје у Турској, одбио милионе из Енглеске

Пешић преломио: Остаје у Турској, одбио милионе из Енглеске

Нова 24.01.2022
Српски нападач Александар Пешић решио је да остане у турском Карагумруку, иако је имао сјајну понуду енглеског Хала. Претходно дана се говорило о трансферу најбољег стрелца Турске, али је све на крају остало само на причи. Пешић… »
Пиоли после дербија са Јувентусом говорио о Лазетићу, какав је план?

Пиоли после дербија са Јувентусом говорио о Лазетићу, какав је план?

Спортске.нет 24.01.2022
Прича о трансферу Марка Лазетића из Црвене звезде у Милан ближи се крају. То је потврдио и генерални директор "црвено-белих" Звездан Терзић, а интересантну изјаву дао је и тренер Милана Стефано Пиоли. Златан Ибрахимовић задобио… »
Терзић открио, колико је Звезда зарадила ове сезоне? Пиксију јасна порука и позив!

Терзић открио, колико је Звезда зарадила ове сезоне? Пиксију јасна порука и позив!

Спортске.нет 24.01.2022
Гостујући у Јутарњем програму ТВ Прва, генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић говорио је о бројним актуелним темама у клубу, али и селектору репрезентације Србије Драгану Стојковићу. Говорећи о појачањима и продајама… »
Терзић: Од Лазетића и Петровића приходовали седам милиона евра

Терзић: Од Лазетића и Петровића приходовали седам милиона евра

Спортски журнал 24.01.2022
У клубу смо донели одлику да не говоримо о дугу зато што је фудбалски бизнис комплексан - наводи први човек Звезде. Црвена звезда више неће говори о званичном клупском дугу! Гостујући на ТВ Прва ово је поручио први човек клуба… »
Терзић: Учинићу све да Борјан заврши каријеру у Звезди и остане у клубу

Терзић: Учинићу све да Борјан заврши каријеру у Звезди и остане у клубу

Нова 24.01.2022
Судбина Милана Борјана у Црвеној звезди је неизвесна и питање његовог останка је постала централна тема, а први човек Црвене звезде Звездан Терзић истиче да голман остаје у клубу. „Свесни смо да у данашње време друштвене мреже… »
Терзићева порука пиксију: За љубав је потребно двоје

Терзићева порука пиксију: За љубав је потребно двоје

Вечерње новости 24.01.2022
ФОТО: М. Вукадиновић Терзић је на ТВ Прва причао о односу са петом Звездином звездом. - Моја обавеза је да браним интересе Црвене звезде. Не може селектор да каже, макар то био Драган Стојковић Пикси, да је сада првенство… »
Терзић проговорио о пиксију: ‘За љубав је потребно двоје! Лично сам му честитао, а он на ‘Маракану’ не долази већ 15 година!’…

Терзић проговорио о пиксију: ‘За љубав је потребно двоје! Лично сам му честитао, а он на ‘Маракану’ не долази већ 15 година!’…

Хот спорт 24.01.2022
‘Мој син ради у озбиљној грађевинској фирми. Истина је да смо он и ја ставили стан под хипотеку због Звезде!’ Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, гостовао је у јутарњем програму ТВ Прва. Водећи оперативац… »
Терзић о Пиксију: Убеђивао сам га да постане селектор, договорили смо ручак, а он није дошао... Ово ми је посебно засметало

Терзић о Пиксију: Убеђивао сам га да постане селектор, договорили смо ручак, а он није дошао... Ово ми је посебно засметало

Спортал блиц 24.01.2022
, генерални директор , говорио је о односу са Фудбалским савезом Србије и кормиларом државног тима, . Приликом гостовања у јутарњем програму ТВ Прва, , Терзић је поноводио да су му засметале одређене изјаве које је давао… »
Терзић поново прозивао Пиксија: Није нормално да не пошаље поруку

Терзић поново прозивао Пиксија: Није нормално да не пошаље поруку

Нова 24.01.2022
Први човек Црвене звезде Звездан Терзић, по ко зна који пут је говорио о свом односу са селектором Србије Драганом Стојковићем Пиксијем. Поново је истакао колико му је засметала Пиксијева изјава о регулраности. „Сада је све… »

Вести дана »