Povezane vesti

Otkriveno kako Helena Topalović zarađuje: "Ona i suprug imaju ozbiljan biznis" Topalko joj nije dao da se bavi ovom…

Otkriveno kako Helena Topalović zarađuje: "Ona i suprug imaju ozbiljan biznis" Topalko joj nije dao da se bavi ovom…

Blic 24.01.2022
Milan Topalović Topalko otkrio je kako je reagovao kada mu je ćerka Helena Topalović saopštila da se udaje i kako se slaže sa zetom, ali i priznao da nikada nije želeo da i ona bude pevačica. – Iskreno, ne sećam se, ali mi je bilo bitno da je… »
"Helena se sada bavi ozbiljnim biznisom": Topalko otkrio od čega njegova ćerka i zet zarađuju za luksuzan život

"Helena se sada bavi ozbiljnim biznisom": Topalko otkrio od čega njegova ćerka i zet zarađuju za luksuzan život

Mondo 24.01.2022
Milan Topalović Topalko ne krije detalje braka svoje ćerke Helene. Milan Topalović Topalko ne krije detalje braka svoje ćerke Helene. Pevač Milan Topalović Topalko nedavno je udao jedinicu Helenu, a ne krije koliko je srećan i ponosan zbog… »
Helena i njen muž se bave ozbiljnim biznisom! Topalko otkrio da ćerki nije dozvoljavao da bude pevačica, a evo kako ona…

Helena i njen muž se bave ozbiljnim biznisom! Topalko otkrio da ćerki nije dozvoljavao da bude pevačica, a evo kako ona…

Kurir 24.01.2022
Pevač Milan Topalović Topalko otkrio je kako je reagovao kada mu je ćerka jedinica saopštila da se udaje i kako se slaže sa zetom. – Iskreno, ne sećam se, ali mi je bilo bitno da je izabrala pravog čoveka, koji je po meni dobar i onakav kakav… »

Vesti dana »