Повезане вести
Спорни сајт у Црној Гори 'црта мете Абазовићу и дијелу посланика'
Слободна Европа 24.01.2022
Дио политичких партија у Црној Гори упутио је захтјев Управи полиције и Министарству унутрашњих послова да истраже ко стоји иза новооснованог портала издаја.ме са којег се циљају посланици странака које би могле да буду дио… »
Протести као предизборна кампања премијера Кривокапића
Данас 24.01.2022
У ишчекивању фебруара када би Црна Гора могла да добије мањинску владу коју је 17.јануара предложила коалиција “Црно на бијело” коју чине Грађански покрета УРА Дритана Абазовића и Савез грађана Цивис, на политичкој сцени… »
У Црној Гори броје издајнике: Абазовић освануо на сајту издаја.ме ФОТО
Нова 24.01.2022
На интернету се појавио сајт под називом издаја.ме, где су посланици коалиције "Црно на бијело" и Социјалистичке народне партије (СНП) таргетирани као издајници, све због предлога о формирању мањинске Владе. Након што је лидер… »
Кривокапић: Како могу бранити фотеље они који враћају мандат
Правда 24.01.2022
Црногорски премијер Здравко Кривокапић реаговао је на наводе појединих политичких партија да он и министри блиски њему воде борбу за фотеље, упитавши "како могу бранити фотеље они који траже нове изборе и мандат враћају… »
„Због фотеља, неки планирају сарадњу са ДПС, а други од почетка руше владу“
Нова 24.01.2022
"Како могу бранити фотеље они који траже нове изборе и мандат враћају народу?", поручио је председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић. „Управо због фотеља, неки планирају сарадњу са ДПС-ом, док други због истих фотеља, од… »
Кривокапић: Како могу бранити фотеље они који враћају мандат
Блиц 24.01.2022
Црногорски премијер Здравко Кривокапић реаговао је на наводе појединих политичких партија да он и министри блиски њему воде борбу за фотеље, запитавши "како могу бранити фотеље они који траже нове изборе и мандат враћају… »
Вести дана »
МУП и ТОК учествовали у међународној акцији против Балканског нарко картела
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана