Povezane vesti

Čuveni MMA borac ubijen u Brazilu

B92 24.01.2022
Čuveni MMA borac Maikel "Big Rig" Falkao ubijen je u Brazilu u nedelju uveče. Maikel Falkao, popularni Big Rig, izboden je nožem u rodnom Brazilu i preminuo od posledica povreda zadobijenih u tom napadu. Kako prenose brojni svetski mediji, lekari su se… »

Ubijen čuveni MMA borac, poslednju borbu imao sa Srbinom VIDEO

Nova 24.01.2022
Bivši MMA borac Majkel Falkao ubijen je u Brazilu nakon što su ga napadači izboli nožem. Lekari su se borili za njegov život, ali nisu uspeli da spreče kobni ishod. Falkao je ostavio iza sebe sina i suprugu. Brazilac je tokom karijere imao 60 borbi… »

Horor! Čuveni UFC borac izboden na smrt: Poslednju borbu imao protiv Srbina

Mondo 24.01.2022
Tužne vesti stižu iz Brazila. Tužne vesti stižu iz Brazila. Nekadašnji UFC borac Majkel Falkao (40) izboden je nožem u Brazilu, a lekari u bolnici nisu uspeli da ga spasu. Falkao je imao sukob u rodnom Pelotasu, napala ga je za sada neimenovana… »

Jezive vesti iz Brazila! MMA borac izboden na smrt, poslednju borbu imao u Srbiji

Blic sport 24.01.2022
Maikel Falkao (40), bivši MMA borac napadnut je i izboden u Brazilu, a povrede koje je tom prilikom zadobio bile su fatalne po njega, javljaju tamošnji mediji. Kako izveštava "Gauča ZH", Falkao je zadobio više uboda u stomak, a do tragičnog… »

Užas ispred kafića: Na smrt izboden MMA borac

Večernje novosti 23.01.2022
FOTO: SBC Dugogodišnji MMA borac Maikel Falkao izboden je na smrt u nedelju ujutru u svom rodnom gradu Pelotasu, u Brazilu, prenosi lokalni list "Gauča". Bivši tamičar u UFC i Belator konkurenciji, dvaput je uboden u stomak i to oko 3 sata ujutru… »

Vesti dana »