Povezane vesti
"12 Dana sam ležala nepokretna, hranili su me i pojili": Lepa Brena proživela pakao! Šokirala se kada je čula dijagnozu
Mondo 24.01.2022
Pevačica Lepa Brena govorila je o zdravstvenim problemima sa kojim se susrela, a onda je odlučila i da promeni svoj život iz korena. Pevačica Lepa Brena govorila je o zdravstvenim problemima sa kojim se susrela, a onda je odlučila i da promeni svoj… »
Lepa Brena je 12 dana ležala nepokretna zbog bolesti Pevačica priznala sa čim se borila: Hranili su me, bila sam u šoku
Kurir 24.01.2022
Lepa Brena imala je trombofiliju zbog koje je ležala nepokretna 12 dana, ali je priznala kako je kasnije ponovo ugrozila svoje zdravlje. Pevačica je ispričala da je izgubila vazduh na jednom nastupu, gde nije pila vodu, a unutra je bilo mnogo ljudi i… »
Vesti dana »
Tzv. Kosovska policija izvršila još jedan pretres: Na meti kancelarije Dunav osiguranja u Severnoj Mitrovici (video)
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih
Vođa "Zabranjenih" uhapšen zbog ubistva u Inđiji: Sa trojicom muškarca ubio Zorana ispred kuće, ranio i mladiće
Mondo pre 31 minutajoš 19 povezanih
Grupa studenata Vazduhoplovne akademije u Beogradu pisala ministarki zbog smene direktora
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 15 povezanih