Повезане вести

"Послао сам поруку матеју, често гледам у телефон": Отац несталог Сплићанина и даље жели само једно: "Хоћу да ми нађу сина..."…

"Послао сам поруку матеју, често гледам у телефон": Отац несталог Сплићанина и даље жели само једно: "Хоћу да ми нађу сина..."…

Блиц 24.01.2022
- Они су пријатељи низ година. Она је ћерка моје пријатељице. Видео сам је након саслушања у полицији и приметио колико јој је све ово тешко пада - тврди Ненад Периш на питање о Маји Сопти и додаје да не жели да се бави… »
Ненад Периш о нестанку: Уверен сам да су Матејеви пријатељи рекли све полицији

Ненад Периш о нестанку: Уверен сам да су Матејеви пријатељи рекли све полицији

Нова 24.01.2022
Матеј Периш (27), нестао је у ноћи између 30. и 31. децембра прошле године, када је у мајици кратких рукава изашао из београдског клуба "Готик" не јавивши се чак ни шесторици пријатеља који су били у његовом друштву. Отац… »
За несталим сплићанином се трага 25 дана! Отац: Све ми изгледа као кошмар, молим бога да сутра нађем свог сина

За несталим сплићанином се трага 25 дана! Отац: Све ми изгледа као кошмар, молим бога да сутра нађем свог сина

Курир 24.01.2022
Ненад Периш отворио душу и кроз сузе рекао да Матејевим сестрама покушава да објасни како да живе у овој ситуацији, а да ни сам не зна како. Све ми изгледа као кошмар! Живим за данас, молим бога за сутра да га нађем. Имам… »

Вести дана »