Повезане вести
Водитељка о бори са дијабетесом због које је изгубила вид: Живела сам у тами
Нова 24.01.2022
Радијска новинарка Горица Нешовић сусрела се пре три године са тешким обликом дијабетеса због чега је чак три месеца била потпуно слепа. Водитељка је сада у искреној исповести открила је оптимизам и ведар дух нису напуштали… »
"Пукао ми је крвни суд у једном оку, па онда у другом": Водитељка о паклу кроз који је прошла: "Нисам знала шта облачим…
Блиц 24.01.2022
Радијска новинарка Горица Нешовић (57) пре три године открила је да има дијабетес, а сада је проговорила о борби са болешћу и кроз какав пакао је прошла. - И ја сам била шокирана, будући да нисам имала никакве симптоме, бар не… »
Нисам знала шта облачим, а најгоре је било кад једем Водитељка описала дане у тами, изгубила вид, а ево какво је сад њено…
Курир 24.01.2022
Радијска новинарка Горица Нешовић (57) пре три године открила је да има дијабетес, а оптимизам и ведар дух је није напустио ни у једном тренутку откако се ухватила у коштац са болешћу. Јавност је остала поприлично шокирана након… »
Вести дана »

Студент Богдан Јовичић од поподнева у у затвоској болници у Београду
Нови магазин пре 3 сатајош 65 повезаних

Ухапшени осумњичени за крађу алата и телевизора у вредности од пет милиона динара
Политика пре 4 сатијош 47 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 23 минутајош 21 повезана

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
НИН пре 3 сатајош 18 повезаних