Povezane vesti

Voditeljka o bori sa dijabetesom zbog koje je izgubila vid: Živela sam u tami

Voditeljka o bori sa dijabetesom zbog koje je izgubila vid: Živela sam u tami

Nova 24.01.2022
Radijska novinarka Gorica Nešović susrela se pre tri godine sa teškim oblikom dijabetesa zbog čega je čak tri meseca bila potpuno slepa. Voditeljka je sada u iskrenoj ispovesti otkrila je optimizam i vedar duh nisu napuštali uprkos dijagnozi. Ona je… »
"Pukao mi je krvni sud u jednom oku, pa onda u drugom": Voditeljka o paklu kroz koji je prošla: "Nisam znala šta oblačim…

"Pukao mi je krvni sud u jednom oku, pa onda u drugom": Voditeljka o paklu kroz koji je prošla: "Nisam znala šta oblačim…

Blic 24.01.2022
Radijska novinarka Gorica Nešović (57) pre tri godine otkrila je da ima dijabetes, a sada je progovorila o borbi sa bolešću i kroz kakav pakao je prošla. - I ja sam bila šokirana, budući da nisam imala nikakve simptome, bar ne one za koje svi… »
Nisam znala šta oblačim, a najgore je bilo kad jedem Voditeljka opisala dane u tami, izgubila vid, a evo kakvo je sad njeno…

Nisam znala šta oblačim, a najgore je bilo kad jedem Voditeljka opisala dane u tami, izgubila vid, a evo kakvo je sad njeno…

Kurir 24.01.2022
Radijska novinarka Gorica Nešović (57) pre tri godine otkrila je da ima dijabetes, a optimizam i vedar duh je nije napustio ni u jednom trenutku otkako se uhvatila u koštac sa bolešću. Javnost je ostala poprilično šokirana nakon vaše priče o… »

Vesti dana »