Povezane vesti
Uplašila se od popovića, pa se godinama nije pojavljivala! Pevačica otkrila kroz šta je prošla: Lupalo mi je srce, to me je…
Kurir 24.01.2022
Pevačicu Aleksandru Tadić Cipku javnost je upoznala tokom takmičenja "Zvezda Granda". Kao smerna i tiha devojčica prvi put se pojavila na audiciji najpopularnijeg muzičkog takmičenja davne 2005. godine, ali strah i trema su je sprečili da pokaže sve što… »
"Zbog popovića mi je srce lupalo": Zvezda Granda se godinama nije pojavljivala, a sada ispračala sve o strahu na takmičenju
Blic 24.01.2022
Pevačica Aleksandra Tadić Cipka javnosti se predstavila u takmičenju "Zvezde Granda", a na prvoj audiciji bila je 2005. godine u Šapcu i tada je trema, kako kaže, "ubila". - Bila sam u osnovnoj školi kada sam se prvi put pojavila na audiciji u Šapcu… »
Vesti dana »
Nilsen: Ne možemo izostaviti mogućnost da će SAD upotrebiti vojne snage na Grenlandu
NIN pre 4 minutajoš 28 povezanih
(Foto) Ursula fon der Lajen: Svet se promenio, vreme je da izgradimo novu i nezavisnu Evropu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 44 povezane
Ministarka Đedović Handanović za Kurir: Šta sve Srbija dobija s dodatnih 5 odsto vlasništva u NIS-u
Kurir pre 5 satijoš 31 povezana
EUalajv: Hladan odgovor Evrope na Trampov poziv u Odbor za mir, velike sile uzdržane
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
RHMZ: Košava najjača za vikend, a obilne padavine očekuju se od 25. januara
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 26 povezanih