Povezane vesti
Muškarac koji je dovukao mrtvog ujaka u poštu da bi uzeo penziju: Da li sam ludak? Nisam.
Radio 021 24.01.2022
Muškarac koji je dovukao telo mrtvog ujaka u poštu kako bi uzeo penziju tvrdi da "nije znao da je ovaj umro" u tom trenutku. U pitanju je Deklan Honi (40), koji kaže da nije želeo da opljačka pokojnog ujaka Padara Dojla (66), nakon što su ga on i… »
Telo ujaka vukao do pošte da podigne penziju: „Da li sam ja ludak? Nisam“
Nova 24.01.2022
Muškarac koji je dovukao telo mrtvog ujaka u poštu kako bi uzeo penziju tvrdi da "nije znao da je ovaj umro" u tom trenutku. U pitanju je Deklan Honi (40), koji kaže da nije želeo da opljačka pokojnog ujaka Padara Dojla (66), nakon što su ga on i… »
Žigosan kao ubica posle skandala u pošti: Dovukao leš strica na šalter da bi uzeo penziju, sada se brani ovim rečima
Mondo 24.01.2022
Deklan (40) tvrdi da o njemu priča ceo grad i da je žigosan kao "ubica” otkako se pojavila senzacionalna priča. Deklan (40) tvrdi da o njemu priča ceo grad i da je žigosan kao "ubica” otkako se pojavila senzacionalna priča. Čovek koji je leš… »
Vesti dana »
Više od 1.700 pijanih vozača isključeno tokom praznika: Stotine teško i potpuno alkoholisanih
Danas pre 3 satajoš 23 povezane
Tzv. Kosovska policija izvršila još jedan pretres: Na meti kancelarije Dunav osiguranja u Severnoj Mitrovici (video)
Kurir pre 58 minutajoš 20 povezanih
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 23 minutajoš 18 povezanih
Protest ispred Vazduhoplovne akademije, od četvrtka najavljena obustava rada
Insajder pre 2 satajoš 15 povezanih