Повезане вести

Мушкарац који је довукао мртвог ујака у пошту да би узео пензију: Да ли сам лудак? Нисам.

Мушкарац који је довукао мртвог ујака у пошту да би узео пензију: Да ли сам лудак? Нисам.

Радио 021 24.01.2022
Мушкарац који је довукао тело мртвог ујака у пошту како би узео пензију тврди да "није знао да је овај умро" у том тренутку. У питању је Деклан Хони (40), који каже да није желео да опљачка покојног ујака Падара Дојла (66)… »
Тело ујака вукао до поште да подигне пензију: „Да ли сам ја лудак? Нисам“

Тело ујака вукао до поште да подигне пензију: „Да ли сам ја лудак? Нисам“

Нова 24.01.2022
Мушкарац који је довукао тело мртвог ујака у пошту како би узео пензију тврди да "није знао да је овај умро" у том тренутку. У питању је Деклан Хони (40), који каже да није желео да опљачка покојног ујака Падара Дојла (66)… »
Жигосан као убица после скандала у пошти: Довукао леш стрица на шалтер да би узео пензију, сада се брани овим речима

Жигосан као убица после скандала у пошти: Довукао леш стрица на шалтер да би узео пензију, сада се брани овим речима

Мондо 24.01.2022
Деклан (40) тврди да о њему прича цео град и да је жигосан као "убица” откако се појавила сензационална прича. Деклан (40) тврди да о њему прича цео град и да је жигосан као "убица” откако се појавила сензационална прича. Човек… »

Вести дана »