Povezane vesti
Muškarac koji je dovukao mrtvog ujaka u poštu da bi uzeo penziju: Da li sam ludak? Nisam.
Radio 021 24.01.2022
Muškarac koji je dovukao telo mrtvog ujaka u poštu kako bi uzeo penziju tvrdi da "nije znao da je ovaj umro" u tom trenutku. U pitanju je Deklan Honi (40), koji kaže da nije želeo da opljačka pokojnog ujaka Padara Dojla (66), nakon što su ga on i njegov… »
Telo ujaka vukao do pošte da podigne penziju: „Da li sam ja ludak? Nisam“
Nova 24.01.2022
Muškarac koji je dovukao telo mrtvog ujaka u poštu kako bi uzeo penziju tvrdi da "nije znao da je ovaj umro" u tom trenutku. U pitanju je Deklan Honi (40), koji kaže da nije želeo da opljačka pokojnog ujaka Padara Dojla (66), nakon što su ga on i njegov… »
Žigosan kao ubica posle skandala u pošti: Dovukao leš strica na šalter da bi uzeo penziju, sada se brani ovim rečima
Mondo 24.01.2022
Deklan (40) tvrdi da o njemu priča ceo grad i da je žigosan kao "ubica” otkako se pojavila senzacionalna priča. Deklan (40) tvrdi da o njemu priča ceo grad i da je žigosan kao "ubica” otkako se pojavila senzacionalna priča. Čovek koji je leš svog strica… »
Vesti dana »
Medicinski fakultet o jučerašnjim incidentima: Okupljeni ispred Dekanata ugrožavali bezbednost članova izbornog procesa
Nedeljnik pre 25 minutajoš 30 povezanih
Gorivo u Srbiji do sledećeg petka po nepromenjenim cenama
Serbian News Media pre 10 minutajoš 28 povezanih
"Napustiću stan sa decom čim dođe Marko" Marija Bulat očajna posle nasilja koje je doživela, pa priznala: "Povukla sam prijavu" (foto)
Blic pre 50 minutajoš 34 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Hezbolah: Držimo "prst na obaraču" u slučaju da Izrael prekrši primirje
Euronews pre 1 satjoš 45 povezanih
Kopredsednici Evropske zelene partije: Vreme je za slobodne i poštene izbore u Srbiji
Beta pre 0 minutajoš 23 povezane