Povezane vesti

"Brutalni" Nikola Jokić – rame uz rame sa Viltom i Birdom

B92 25.01.2022
Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić igra fantastično u januaru mesecu. Nikola Jokić je aktuelni MVP NBA lige i u ponedeljak je zvanično nagrađen za najboljeg igrača protekle nedelje u najjačoj ligi sveta. On bi mogao da dobije nagradu i za najboljeg… »

Jokić je nestvaran - piše istoriju NBA lige: Neverovatne brojke i rekord - izjednačio se sa živom legendom NBA!

Mondo 25.01.2022
Samo je pitanje dana kada će se Jokić osamiti na prvom mestu. Samo je pitanje dana kada će se Jokić osamiti na prvom mestu. Nikola Jokić nastavlja da obara rekorde! Sjajni srpski centar je deseti put u karijeri proglašen za najboljeg igrača Zapadne… »

Jokić najbolji u Zapadnoj konferenciji, Jang MVP „Istoka“

Danas 24.01.2022
Centar Denvera Nikola Jokić proglašen za najboljeg igrača Zapadne konferencije u protekloj nedelji, dok je u Istočnoj konferenciji ovo priznanje pripalo beku Atlante Tre Jangu, saopštila je NBA liga. Jokić je po deseti put u karijeri dobio ovo… »

"Da, dobro ste pročitali!" Denver objavio sjajnu vest o Nikoli Jokiću

Večernje novosti 24.01.2022
Tanjug/AP I to sa pravom. Naime, deseti put u karijeri proglašen je za najboljeg igrača nedelje u Zapadnoj konferenciji NBA lige. NJegov klub, Denver Nagets, ovako je obavestio javnost o toj nagradi: - Da, dobro ste pročitali te brojke! Deseti put u… »

Vesti dana »