Повезане вести

Није дочекао да ћерки прослави пунолетство: Уместо славља, спремају сахрану! Очај у породици погинулог радника из Шимановаца…

Није дочекао да ћерки прослави пунолетство: Уместо славља, спремају сахрану! Очај у породици погинулог радника из Шимановаца…

Курир 25.01.2022
Горан Колунџија и Бранислав Ботић настрадали су јуче у фабрици Агросава у Шимановицима када је дошло до експлозије котла. У породици Колунџија у Шимановцима јуче је владала туга. Рођаци и комшије су долазили да Горановој… »
Деца остала без оца кад им је најпотребнији: Брат Горана погинулог у Шимановцима ван себе знао сам да не слути на добро (фото)

Деца остала без оца кад им је најпотребнији: Брат Горана погинулог у Шимановцима ван себе знао сам да не слути на добро (фото)

Курир 25.01.2022
Бранимир Ботић (36) из Руме и Горан Колунџија (45) из Шимановаца настрадали су у несрећи која се догодила у складишту фабрике која се бави производњом средстава за заштиту биља "Агросава" у Шимановцима. Несрећа се догодила у… »
Две породице завијене у црно због несреће! Горан планирао кћеркино пунолетство, Бранимирова жена не престаје да плаче

Две породице завијене у црно због несреће! Горан планирао кћеркино пунолетство, Бранимирова жена не престаје да плаче

Мондо 25.01.2022
Бранислав Ботић (36) из Руме и Горан Колунџија (45) из Шимановаца настрадали у стравичној несрећи у фирми "Агросава", у погону намењеном за производњу хране за псе и мачке. Њихов колега је повређен. Бранислав Ботић (36) из… »
"Какав човек је погинуо, био је оличење доброте": Туга за радником страдалим у експлозији: "Све је сам створио и борио се за…

"Какав човек је погинуо, био је оличење доброте": Туга за радником страдалим у експлозији: "Све је сам створио и борио се за…

Блиц 25.01.2022
Бранимир Ботић (36) из Руме који је погинуо у експлозији која се догодила у фабрици "Агросава" у Шимановцима, заједно са свом колегом и Гораном Колунџијом (45) из Шимановаца, према речима комшија био је оличење доброте… »
„Био је оличење доброте“: Рођаци о раднику настрадалом у Шимановцима

„Био је оличење доброте“: Рођаци о раднику настрадалом у Шимановцима

Нова 25.01.2022
Бранимир Ботић (36) из Руме који је погинуо у експлозији која се догодила у фабрици "Агросава" у Шимановцима, заједно са свом колегом и Гораном Колунџијом (45) из Шимановаца, према речима комшија био је оличење доброте… »

Вести дана »