Povezane vesti
Skovali pakleni plani! Dalila i Car dogovarali bekstvo iz Zadruge, sve isplivalo!
Alo 25.01.2022
Dalila nije osoba kakvom sam je smatrao, rekao je Filip. Izbor potrčka u Zadruzi otkrio je mnoge tajne, a bilo je i suza. Voditelj je dao reč Filipu Caru kako bi odgovorio na to što ga je publika proglasila za drugu osobu koja je najspremnija da… »
Car otkrio njegovu i dalilinu tajnu: Hteli smo da pobegnemo, a znao sam da je moja porodica ne bi prihvatila! Šok
Kurir 25.01.2022
Filip Cara je publika proglasila za drugu osobu koja je najspremnija da preuzme rizik, te je tom prilikom progovorio o turbulentnoj vezi sa udatom Dalilom Dragojević koju je započeo pred kamerama, a nakon toga otkrio i koji plan su imali pre nego što… »
Hteo sam da pobegnem s Dalilom! Filip Car prvi put otkrio sve tajne burne veze i priznao - "Možda je ljubav mog života"
Mondo 25.01.2022
Filip Car je mnoge iznenadio onim što je izgovorio za Dalilu, ali i za Maju. Filip Car je mnoge iznenadio onim što je izgovorio za Dalilu, ali i za Maju. Filip Car proglašen je za drugu osobu koja je najspremnija da preuzme rizik, pa je i sam imao reč… »
Vesti dana »
Obilni sneg danas će zavejati ovaj deo Srbije - više od 20 cm: Evo da li će se zabeleti i Beograd
Telegraf pre 18 minutajoš 19 povezanih
„Bitno je da imaš (u)stav!“: Protest studenata ispred Ustavnog suda danas u 16 časova
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih
Delovi Los Anđelesa pretvoreni u pepeo, najmanje 16 mrtvih, nove evakuacije
BBC News pre 3 satajoš 17 povezanih
Sabalenka pobedom protiv Stivens počela odbranu titule na Australijan openu
Politika pre 1 satjoš 15 povezanih