Povezane vesti
Skovali pakleni plani! Dalila i Car dogovarali bekstvo iz Zadruge, sve isplivalo!
Alo 25.01.2022
Dalila nije osoba kakvom sam je smatrao, rekao je Filip. Izbor potrčka u Zadruzi otkrio je mnoge tajne, a bilo je i suza. Voditelj je dao reč Filipu Caru kako bi odgovorio na to što ga je publika proglasila za drugu osobu koja je najspremnija da preuzme… »
Hteo sam da pobegnem s Dalilom! Filip Car prvi put otkrio sve tajne burne veze i priznao - "Možda je ljubav mog života"
Mondo 25.01.2022
Filip Car je mnoge iznenadio onim što je izgovorio za Dalilu, ali i za Maju. Filip Car je mnoge iznenadio onim što je izgovorio za Dalilu, ali i za Maju. Filip Car proglašen je za drugu osobu koja je najspremnija da preuzme rizik, pa je i sam imao reč na… »
Car otkrio njegovu i dalilinu tajnu: Hteli smo da pobegnemo, a znao sam da je moja porodica ne bi prihvatila! Šok
Kurir 25.01.2022
Filip Cara je publika proglasila za drugu osobu koja je najspremnija da preuzme rizik, te je tom prilikom progovorio o turbulentnoj vezi sa udatom Dalilom Dragojević koju je započeo pred kamerama, a nakon toga otkrio i koji plan su imali pre nego što je… »
Vesti dana »
VIDEO Misija Artemis oborila rekord: Otišla dalje nego iko ikad - pratite njen prelet kraj Meseca
Radio 021 pre 1 satjoš 2 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Ponudili smo Rusiji energetsko primirje; Kremlj: Nismo upoznati s dolaskom Vitkofa u Kijev
RTV pre 20 minutajoš 1 povezana
Danas obeležavamo Blagovesti: Brojni običaji vezani za ovaj praznik, evo šta je dobro započeti na ovaj dan
Mondo pre 5 minutajoš 2 povezane