Повезане вести

Сковали паклени плани! Далила и Цар договарали бекство из Задруге, све испливало!

Сковали паклени плани! Далила и Цар договарали бекство из Задруге, све испливало!

Ало 25.01.2022
Далила није особа каквом сам је сматрао, рекао је Филип. Избор потрчка у Задрузи открио је многе тајне, а било је и суза. Водитељ је дао реч Филипу Цару како би одговорио на то што га је публика прогласила за другу особу која је… »
Хтео сам да побегнем с Далилом! Филип Цар први пут открио све тајне бурне везе и признао - "Можда је љубав мог живота"

Хтео сам да побегнем с Далилом! Филип Цар први пут открио све тајне бурне везе и признао - "Можда је љубав мог живота"

Мондо 25.01.2022
Филип Цар је многе изненадио оним што је изговорио за Далилу, али и за Мају. Филип Цар је многе изненадио оним што је изговорио за Далилу, али и за Мају. Филип Цар проглашен је за другу особу која је најспремнија да преузме… »
Цар открио његову и далилину тајну: Хтели смо да побегнемо, а знао сам да је моја породица не би прихватила! Шок

Цар открио његову и далилину тајну: Хтели смо да побегнемо, а знао сам да је моја породица не би прихватила! Шок

Курир 25.01.2022
Филип Цара је публика прогласила за другу особу која је најспремнија да преузме ризик, те је том приликом проговорио о турбулентној вези са удатом Далилом Драгојевић коју је започео пред камерама, а након тога открио и који план… »

Вести дана »