Повезане вести
Шћекић представљен у новом клубу: Први утисци су позитивни, високи везиста је Пољацима открио шта ће памтити из Партизана!…
Хот спорт 25.01.2022
Изнео је прве утиске. Прошлог петка навијачи Партизана сазнали су лошу вест, тј. да један од најбољих фудбалера Партизана Александар Шћекић напушта клуб. Црногорски репрезентативац је одлучио да каријеру настави у Заблебју из… »
Шћекићеви први утисци у новом клубу, а шта ће највише памтити из Партизана?
Спортске.нет 25.01.2022
Црногорски фудбалер Александар Шћекић промовисан је у пољском Заглебју у који је стигао из Партизана. Високи везиста је дуги низ година представљао стандардног члана прве поставе Партизана, али ове зиме је дошло време за… »
Шћекић годину и по у Пољској: Из Заглебја су ме баш желели
Спортски журнал 25.01.2022
„Верујем да Партизан може да прође Спарту и освоји дуплу круну“. Александар Шћекић потписао је једноипогодишњи уговор са Заглебјем и јуче, у Анталији, одрадио први тренинг са Пољацима. - Провео сам три и по прелепе године у… »
Вести дана »
"Разочаран сам што још увек није прочитао наш предлог": Расту тензије између Трампа и Зеленског?
Мондо пре 31 минутајош 24 повезане
Почела популарно названа легализација! Пријава нелегалних објеката на дигиталној платформи отворена јутрос у 4! Ево и какав је поступак, постоје три начина
Курир пре 1 минутјош 22 повезане
Јокић изнад Џордана по броју асистенција, следе Абдул-Џабар и улазак у историју
РТС пре 22 минутајош 19 повезаних