Povezane vesti

Novak Đoković proslavio mamin rođendan: Torta, svećice i pesmica za Dijanu VIDEO

B92 25.01.2022
Najbolji svetski teniser nastavlja da uživa i relaksira se posle stresnih događaja u Australiji. Dijana Đoković je u ponedeljak proslavila 58. rođendan u krugu porodice, a njeni sinovi su se potrudili da podignu atmosferu otpevavši rođendansku… »

VIDEO Novak na rođendanu posebne žene u njegovom životu, Đokovići uživali

Nova 25.01.2022
Novak Đoković je morao na prinudni odmor na startu sezone, vreme provodi u Srbiji i Crnoj Gori, a iskoristio je priliku da prisustvuje rođendanu majke Dijane. Najbolji teniser sveta bio je i u komšiluku posle deportacije iz Australije, sada su došli… »

"Danas nam je divan dan": Novak Đoković pevao pesmu mami Dijani (video)

Večernje novosti 25.01.2022
Foto: Printskrin Posle posete manastiru Ostrog, najbolji teniser sveta se vratio u Beograd, gde je bio prvo na rođendanu koleginice Olge Daniloviću i dobro se zabavio. A onda je u ponedeljak Novakova mama Dijana Đoković proslavila 58. rođendan. Na… »

Pojavio se snimak - Novak slavio rođendan majke Dijane: Pogledajte detalje proslave, Đokovići uživali na okupu! (video)

Mondo 25.01.2022
Obično je za njen rođendan u Australiji, ali ove godine su stvari drugačije... Obično je za njen rođendan u Australiji, ali ove godine su stvari drugačije... Novak Đoković nije navikao da u drugoj polovini januara vreme provodi u Beogradu, pošto… »

"Danas nam je divan dan": Novak pevao rođendansku pesmu mami Dijani /video/

Blic sport 25.01.2022
Posle posete manastiru Ostrog najbolji teniser sveta se vratio u Beograd, gde je bio prvo . Neočekivani odmor Novak provodi u društvu dragih ljudi, pa je tako juče zajedno sa porodicom proslavio rođendan svoje majke Dijane. Dijana Đoković proslavila… »

Vesti dana »