Повезане вести
Софија Уна се покајала: Избламирала сам се што сам имала с*кс са Иваном у Бару! Жестоко оплела по цимерима! Шок интервју
Курир 25.01.2022
На опште изненађење, мисица Софија Уна Манић напустила је ријалити "Бар" у понедељак увече. Она је доста тешко поднела отказ, те у интервјуу за Курир није крила разочарење због тога што је испала из трке за 30.000 евра. -… »
Бивша инспекторка одушевљена баром и изненађена софијиним отказом: Она је била фаворит, Свенов тата је привукао пажњу!
Мондо 25.01.2022
Лили сматра да је Софија Уна прерано испала и изненађена је да јој је публика дала најмање гласова. Лили сматра да је Софија Уна прерано испала и изненађена је да јој је публика дала најмање гласова. Ријалити Бар синоћ је… »
Софија Уна шокирана понашањем бароваца: Оплела по такмичарима чим је испала из ријалитија - "чопор је учинио своје"
Мондо 25.01.2022
Мисица Софија Уна остала је без 30.000 евра и више није у Бару. Мисица Софија Уна остала је без 30.000 евра и више није у Бару. Синоћ је из ријалити Бар услед малог броја гласова публике отказ добила Софија Уна Манић и тако… »
Да сам ђаво са два рога, не би ме толико пљували! Мисица разочарана у своје бивше цимере, није јој јасно зашто је испала из…
Курир 25.01.2022
У синоћном избацивању ријалитија Бар, услед малог броја гласова публике отказ је добила Софија Уна Манић. Софија Уна била је гошћа Пулс Бара где је говорила о свом испадању али и целокупном утиску Бара. - Касним због Београда… »
Бивша инспекторка Лили шокирана мисициним отказом у Бару: Она је мени била фаворит! У емисији открила да ли ће ући у ријалити…
Курир 25.01.2022
Данашња гошћа пулса Бара била је бивша задругарка и инспекторка МУП Љиљана Лили Стевановић, њој су се у студију придружили Софија Уна Манић која је добила отказ у Бару и Давор Дармановић. Пре почетка емисије, Лили је имала… »
Вести дана »
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 2 сатајош 37 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане