Povezane vesti
Janković: Planovi za atentat na Vučića po prvi put stvarni
Radio 021 25.01.2022
Nekadašnji Zaštitnik građana i predsednički kandidat na izborima 2017. godine ocenio je danas da su navodni planovi za atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića "po prvi put stvarni". "Prema mojim skromnim izvorima spolja, planovi za atentat… »
Janković: Prema mojim izvorima, planovi za atentat na Vučića po prvi put stvarni
N1 Info 25.01.2022
Nekadašnji Zaštitnik građana i predsednički kandidat na izborima 2017. godine ocenio je da su navodni planovi za atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića "po prvi put stvarni". „Prema mojim skromnim izvorima spolja, planovi za atentat na… »
Bivši lider opozicije Saša Janković potvrdio: Spremali su atentat na Vučića! (foto)
Srbija danas 25.01.2022
Janković je preko svog Tviter naloga saopštio da su mu ta saznanja potvrđena iz inostranstva. Saša Janković, bivši lider opozicije i protivnik Aleksandra Vučića u predsedničkoj trci 2017. godine objavio je da mu je potvrđeno da je spreman… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana