Povezane vesti
Stanković otkrio šta mu se dopalo kod Zvezdinih „klinaca“ posle Maribora
Nova 25.01.2022
Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da je zadovoljan izdanjem svog tima u prvoj pripremnoj utakmici. Zvezda je odigrala nerešeno sa slovenačkim Mariborom 1:1, na pripremama u turskoj Antaliji. Stanković kaže da nije želeo da se bilo… »
Remi Zvezde i Maribora, pogađali Ohi i Mudrinski, Norvežanin već veliko pojačanje
Sportski žurnal 25.01.2022
Crvena zvezda odigrala prvi meč tokom priprema u Antaliji, šampion Srbije remizirao protiv slovenačkog Maribora. Prva prilika viđena je već u šestom minutu meča, a šansu da promeni rezultat imao je Radovan Pankov. Katai je uputio kvalitetan… »
Dejan Stanković: Mnogo dobrih stvari, ali ima i onih koje treba ispraviti
Sportski žurnal 25.01.2022
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je na prijateljskoj utakmici protiv Maribora video dosta dobrih stravi, ali i one koje treba popraviti. „Danas sam video mnogo dobrih stvari, ali i dosta onih koje su zamaskirane umorom. Naravno, ima tu… »
Ohijev prvenac u dresu Zvezde za remi crveno-belih i Maribora
Nova 25.01.2022
Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Mariborom 1:1, u prvoj kontrolnoj utakmici pred nastavak sezone u turskoj Antaliji. Srpski prvak odlučio je da provede cele tri nedelje u Turskoj, zbog strožih kovid protokola na Kipru i otežane situacije sa… »
Stanković otkrio šta je Zvezda dobila sa Ohijem
Sportske.net 25.01.2022
Odmah po završetku prve Zvezdine kontrolne utakmice na pripremama u Antaliji protiv Maribora /1:1/, trener Dejan Stanković je izneo svoje utiske. ''Drago mi je što je bila prava takmičarska utakmica. Znamo da smo mnogo radili, ja sam zadovoljan… »
"Neke stvari ne smeju da se dešavaju": Stanković ima šta da prigovori fudbalerima Zvezde
Večernje novosti 25.01.2022
FK Crvena zvezda - Dosta mladih igrača se našlo na terenu. Neke od njih smo i odmorili, jer nismo želeli da rizikujemo da se bilo ko povredi. Minutaža je bila podeljena, pa je tako jedan deo ekipe odigrao 45 minuta, dok je ostatak tima proveo u igri… »
Ohi već oduševljava "delije": Prva kontrolna utakmica i odmah gol (video)
Večernje novosti 25.01.2022
TV Arena sport Dejan Stanković je odlučio da startnu postavu čine Popović, Gajić, Eraković, Pankov, Gobeljić, Krstičić, Stanić, Ivanić, Falko, Katai i Ohi. I, iako su crveno-beli prvi pripretili, a umalo da prednost donese Pankov, uvodni gol na… »
Vesti dana »
Baljak o blokadi Rektorata: Posle godina uspavanosti i jednog mrtvog mora, nešto se dešava
N1 Info pre 2 satajoš 40 povezanih
Potpredsednik Srpske liste: Srbi na severu trpe torturu od takozvanih kosovskih specijalnih policijskih snaga
Euronews pre 2 satajoš 26 povezanih
Studenti blokirali Rektorat BU i neke fakultete u Beogradu i Novom Sadu, protest ispred Zmaj Jovine gimnazije
RTV pre 1 satjoš 22 povezane
Nakon Beograda i Šapca, Advokatska komora NIša stupa u dvodnevni štrajk
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih