Povezane vesti
Elton Džon zaražen koronavirusom, otkazao dva koncerta u SAD
Novi magazin 25.01.2022
Poznati britanski muzičar Elton Džon (John) saopštio je danas na Instagramu da je zaražen koronavirusom i da će zbog toga otkazati dva koncerta u SAD u okviru svoje oproštajne svetske turneje. "Dobio sam korona virus i zbog toga moram da odložim dva… »
Elton Džon ima kovid, otkazao dva koncerta u SAD
Radio 021 25.01.2022
Poznati britanski muzičar Elton Džon saopštio je na Instagramu da je zaražen koronavirusom i da će zbog toga otkazati dva koncerta u SAD u okviru svoje oproštajne svetske turneje. "Dobio sam koronavirus i zbog toga moram da odložim dva koncerta u Dalasu… »
Elton Džon zaražen koronavirusom, otkazao dva koncerta u SAD
N1 Info 25.01.2022
Poznati britanski muzičar Elton Džon saopštio je na Instagramu da je zaražen koronavirusom i da će zbog toga otkazati dva koncerta u SAD u okviru svoje oproštajne svetske turneje. „Dobio sam koronavirus i zbog toga moram da odložim dva koncerta u Dalasu… »
Vesti dana »

Srbija primila dva gola za tri minuta, „orlovi“ izgledaju nemoćno na terenu
Nova pre 24 minutajoš 60 povezanih

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Trampova administracija i Hamas reagovali
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 58 povezanih

Promena alijansi, ili pak packe za aktuelni režim: Danas u Evropskom parlamentu o krizi u Srbiji
Mašina pre 6 satijoš 33 povezane

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih

Stanković: Gradonačelnik sramnim postupcima obesmislio svoj dalji rad, tražimo da bude smenjen
Jugmedia pre 58 minutajoš 22 povezane