Povezane vesti
Elton Džon zaražen koronavirusom, otkazao dva koncerta u SAD
Novi magazin 25.01.2022
Poznati britanski muzičar Elton Džon (John) saopštio je danas na Instagramu da je zaražen koronavirusom i da će zbog toga otkazati dva koncerta u SAD u okviru svoje oproštajne svetske turneje. "Dobio sam korona virus i zbog toga moram da odložim dva… »
Elton Džon ima kovid, otkazao dva koncerta u SAD
Radio 021 25.01.2022
Poznati britanski muzičar Elton Džon saopštio je na Instagramu da je zaražen koronavirusom i da će zbog toga otkazati dva koncerta u SAD u okviru svoje oproštajne svetske turneje. "Dobio sam koronavirus i zbog toga moram da odložim dva koncerta u Dalasu… »
Elton Džon zaražen koronavirusom, otkazao dva koncerta u SAD
N1 Info 25.01.2022
Poznati britanski muzičar Elton Džon saopštio je na Instagramu da je zaražen koronavirusom i da će zbog toga otkazati dva koncerta u SAD u okviru svoje oproštajne svetske turneje. „Dobio sam koronavirus i zbog toga moram da odložim dva koncerta u Dalasu… »
Vesti dana »

Pao broj kandidata za polaganje prijemnih ispita: Evo za koliko je manje prijavljenih u odnosu na prošlu godinu na fakultetima u Beogradu
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih

Eskalacija sukoba između Tajlanda i Kambodže sa značajnim civilnim žrtvama, ranjenima i diplomatskim tenzijama
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 32 povezane

Toplotni talas u Srbiji do subote sa rekordnim temperaturama, povećan rizik od požara i opasnost na radu, zatim osveženje i nepogode
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 59 povezanih

Vlada Srbije traži produženje dozvole za rad NIS-u kod američkih vlasti
Naslovi.ai pre 3 satajoš 24 povezane