Povezane vesti
Elton Džon zaražen koronavirusom, otkazao dva koncerta u SAD
Novi magazin 25.01.2022
Poznati britanski muzičar Elton Džon (John) saopštio je danas na Instagramu da je zaražen koronavirusom i da će zbog toga otkazati dva koncerta u SAD u okviru svoje oproštajne svetske turneje. "Dobio sam korona virus i zbog toga moram da odložim dva… »
Elton Džon ima kovid, otkazao dva koncerta u SAD
Radio 021 25.01.2022
Poznati britanski muzičar Elton Džon saopštio je na Instagramu da je zaražen koronavirusom i da će zbog toga otkazati dva koncerta u SAD u okviru svoje oproštajne svetske turneje. "Dobio sam koronavirus i zbog toga moram da odložim dva koncerta u Dalasu… »
Elton Džon zaražen koronavirusom, otkazao dva koncerta u SAD
N1 Info 25.01.2022
Poznati britanski muzičar Elton Džon saopštio je na Instagramu da je zaražen koronavirusom i da će zbog toga otkazati dva koncerta u SAD u okviru svoje oproštajne svetske turneje. „Dobio sam koronavirus i zbog toga moram da odložim dva koncerta u Dalasu… »
Vesti dana »
Nikola Jokić izazvao opšti haos na terenu! Žestoko udario rivala, pa započeo ozbiljnu raspravu! Sukob se skoro pretvorio u tuču, bilo je veoma napeto (video)
Kurir pre 0 minutajoš 18 povezanih
Stravična saobraćajna nesreća u novom Beogradu: Troje poginulih u sudaru dva automobila prvi snimak sa lica mesta
Kurir pre 0 minutajoš 27 povezanih
RHMZ: Oblačno sa kišom i pljuskovima, temperatura do 17 stepeni
Serbian News Media pre 24 minutajoš 14 povezanih