Povezane vesti

"Divljao" drogiran bez vozačke dozvole: Biće podneta prekršajna prijava

Blic 26.01.2022
Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu, u Ulici Mate Miloševića naVoždovcu, oko 15.30 časova zaustavili su dvadesetdvogodišnjeg vozača automobila "folksvagen tuareg" koji je upravljao bez izdate vozačke dozvole, dok je droga testom utvrđeno… »

Vozio pod dejstvom kanabisa, zadržan u policiji, sledi prijava

Dnevnik 26.01.2022
BEOGRAD: Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu u Ulici Mate Miloševića na Voždovcu danas oko 15.30 časova zaustavili su dvadesetdvogodišnjeg vozača automobila „folksvagen tuareg“ koji je upravljao bez izdate vozačke dozvole, dok je droga… »

Naduvao se pa seo za volan: Vozio Beogradom bez vozačke dozvole

Nova 26.01.2022
Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu, u Ulici Mate Miloševića na Voždovcu, oko 15.30 časova zaustavili su dvadesetdvogodišnjeg vozača automobila „folksvagen tuareg“ koji je upravljao bez izdate vozačke dozvole, dok je droga testom… »

Vozio pod dejstvom opijata i bez vozačke dozvole

RTS 26.01.2022
Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu, zaustavili su dvadesetdvogodišnjeg vozača automobila "folksvagen tuareg" koji je upravljao bez izdate vozačke dozvole, dok je droga testom utvrđeno da je bio pod dejstvom kanabisa. Mladić je zaustavljen u… »

Izdrogirao se, pa seo za volan: Uhvatili ga u Čačku i priveli, "zaradio" i prekršajnu prijavu

Blic 26.01.2022
Pripadnici saobraćajne policije u Čačku zaustavili su juče u Preljini tridesetogodišnjeg vozača automobila "reno klio" koji je vozio pod dejstvom kanabisa. Vozač je isključen iz saobraćaja, određeno mu je zadržavanje do 12 sati i protiv njega… »

Vozio drogiran i bez dozvole: Mora da plati 120.000 dinara na ime kazne

Nova 26.01.2022
Pripadnici PU Novi Pazar su samo tokom meseca januara iz saobraćaja isključili više od 10 učesnika kod kojih su pronašli prisustvo psihoaktivnih supstanci. Trend da mladi novopazarci za volan sedaju pod dejstvom opijata nastavljen je i u poslednjim… »

Novi Sad: Kolima udario tri automobila i saobraćajni znak pod dejstvom narkotika

Danas 26.01.2022
Novosadska policija uhapsila je u Novom Sadu T.I. (1986) zbog nasilničke vožnje, saopštila je policija. Sumnja se da je uhapšeni na Grbavici udario tri parkirana automobila, kao i saobraćajni znak, vozeći bez vozačke dozvole i pod dejstvom… »

"Istrčala je iz autobusa na stanici": Vozač kamiona koji je usmrtio devojčicu (11) na Novom Beogradu izneo odbranu

Blic 26.01.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. M. (33), vozača kamiona koji je juče usmrtio devojčicu (11) na Novom Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog… »

Vozio pod dejstvom droge bez vozačke dozvole

Dnevnik 26.01.2022
Policija u Novom Pazaru isključila je iz saobraćaja vozača automobila (27) koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole, saopšteno je iz Policijske uprave u tom gradu. Kako se navodi, policija je juče kod suvozača (42)… »

Pod dejstvom narkotika i bez dozvole uhvaćen za volanom: Našli mu i drogu

Nova 26.01.2022
Policija u Novom Pazaru isključila je iz saobraćaja 27-godišnjeg vozača automobila koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole, saopšteno je iz danas Policijske uprave u tom gradu. Kako se navodi, policija je juče kod… »

Vozio drogiran: Policija zaustavila vozača u Preljini

Nova 26.01.2022
Pripadnici saobraćajne policije u Čačku zaustavili su u Preljini tridesetogodišnjeg vozača automobila „reno klio“ koji je vozio pod dejstvom kanabisa. Vozač je isključen iz saobraćaja, određeno mu je zadržavanje do 12 sati i protiv njega će… »

Novopazarac kažnjen sa 120.000 dinara: Vozio drogiran i bez vozačke dozvole

Kurir 26.01.2022
Policija u Novom Pazaru zaustavila je juče popodne u Ulici Stevana Nemanje vozača (27) automobila marke BMW koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole. Policija je kod njegovog četrdesetdvogodišnjeg suvozača pronašla… »

Hapšenje zbog nasilničke vožnje u Novom Sadu

Danas 25.01.2022
Novosadska policija uhapsila je tridesetšestogodišnjeg T. I. zbog sumnje na nasilničku vožnju, saopštila je danas Policijska uprava Novi Sad. Sumnja se da je T. I. vozio bez dozvole i pod dejstvom narkotika i na Grbavici je udario u tri parkirana… »

Uhapšen zbog nasilničke vožnje u Novom Sadu: Bez vozačke dozvole i pod dejstvom narkotika udario u saobraćajni znak ali i…

Blic 25.01.2022
Policija u Novom Sadu uhapsila je T. I. (36) zbog sumnje da je učinio prekršaj nasilnička vožnja. Sumnja se da je T. I. vozeći bez vozačke dozvole i pod dejstvom narkotika, na Grbavici udario u tri parkirana automobila, kao i u saobraćajni znak… »

Vesti dana »