Повезане вести
"Далила није жена, све најгоре мислим о њој": Ана Кораћ оплела по бившој јетрви - "Нисам знала да такво нешто постоји"
Мондо 26.01.2022
Бивша задругарка Ана Кораћ не може да верује шта се дешава између Далиле и Дејана Драгојевић. Бивша задругарка Ана Кораћ не може да верује шта се дешава између Далиле и Дејана Драгојевић. Некадашња задругарка Ана Кораћ оплела је… »
Она је најодвратнија жена на свету! Ана Кораћ никад бруталнија према Далили, сви у студију у шоку шта је изговорила о…
Ало 26.01.2022
Ана је само једна у низу јавних личности која је жестоко осудила понашање Далиле Драгојевић у ријалитију. Старлета и бивша учесница Задруге, Ана Кораћ, гостовала је синоћ у емисији "Амиџи шоу", те том приликом оплела по… »
"Никад ме се нећеш решити": Далила запретила Дејану, а Алекс кренула у освајање Драгојевића (видео)
Блиц 25.01.2022
Далила Драгојевић улетела је у "Задрузи" у тоалет код Дејана Драгојевића и наставила са свађом. - Да видимо чиме ћеш се напарфемисати, тако ти почиње пакао... Онда ћеш остати без гаће, па ће морати да ти шаљу све - причала је… »
Вести дана »

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 5 сатијош 4 повезане

Стижу киша и громови, могуће и невреме: Ови делови Србије биће први на удару промене
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане

Александра Бабејић прети снимком Мини Врбашки, поменула је и Кристину: "Кристијан ми је скренуо пажњу..."
Телеграф пре 3 сатајош 3 повезане