Povezane vesti

"Dalila nije žena, sve najgore mislim o njoj": Ana Korać oplela po bivšoj jetrvi - "Nisam znala da takvo nešto postoji"

"Dalila nije žena, sve najgore mislim o njoj": Ana Korać oplela po bivšoj jetrvi - "Nisam znala da takvo nešto postoji"

Mondo 26.01.2022
Bivša zadrugarka Ana Korać ne može da veruje šta se dešava između Dalile i Dejana Dragojević. Bivša zadrugarka Ana Korać ne može da veruje šta se dešava između Dalile i Dejana Dragojević. Nekadašnja zadrugarka Ana Korać oplela je po Dalili… »
Ona je najodvratnija žena na svetu! Ana Korać nikad brutalnija prema Dalili, svi u studiju u šoku šta je izgovorila o…

Ona je najodvratnija žena na svetu! Ana Korać nikad brutalnija prema Dalili, svi u studiju u šoku šta je izgovorila o…

Alo 26.01.2022
Ana je samo jedna u nizu javnih ličnosti koja je žestoko osudila ponašanje Dalile Dragojević u rijalitiju. Starleta i bivša učesnica Zadruge, Ana Korać, gostovala je sinoć u emisiji "Amidži šou", te tom prilikom oplela po aktuelnoj takmičarki… »
"Nikad me se nećeš rešiti": Dalila zapretila Dejanu, a Aleks krenula u osvajanje Dragojevića (video)

"Nikad me se nećeš rešiti": Dalila zapretila Dejanu, a Aleks krenula u osvajanje Dragojevića (video)

Blic 25.01.2022
Dalila Dragojević uletela je u "Zadruzi" u toalet kod Dejana Dragojevića i nastavila sa svađom. - Da vidimo čime ćeš se naparfemisati, tako ti počinje pakao... Onda ćeš ostati bez gaće, pa će morati da ti šalju sve - pričala je Dalila. -… »

Vesti dana »