Povezane vesti

Niški prosvetari traže onlajn nastavu u svim školama, dr Tiodorović ih podržava

RTS 26.01.2022
Zbog pogoršanja epidemijske situacije, Sindikat prosvetnih radnika u Nišu uputio je zahtev školskoj upravi u tom gradu da od Ministarstva prosvete zatraži da stariji osnovci i srednjoškolci hitno pređu na onlajn nastavu. Onlajn nastavu traže… »

Sutra zaseda tim za škole: Struka upozorava na rast broja novozaražene dece, pune se i bolnice! Da li svi prelaze na onlajn?

Kurir 26.01.2022
Tim za škole razmatraće na sutrašnjoj sednici odluku o radu škola za narednu nedelju, ona će biti saopštena u petak pre podne, a najverovatnije će svi đaci preći na onlajn nastavu, što su već učinile neke ustanove. Da bi trebalo škole da… »

U četvrtak pada odluka o „niškoj“ inicijativi za uvođenje onlajn nastave u školama

Danas 26.01.2022
Očekujemo da će Tim za škole u petak saopštiti da li će u toku sledeće sedmice škole u Srbiji ili u gradovima u kojima postoji veći broj profesora, nastavnika i učenika koji su zaraženi korona virusom preći na onlajn nastavu, kaže za Danas… »

Učitelji većinom za nastavu u učionicama

Danas 26.01.2022
U Savezu učitelja Srbije za Danas kažu da je najveći broj učitelja za to da se nastava izvodi neposredno, a da je jedan broj njih u velikim gradovima, poput Beograda i Niša, za onlajn nastavu. – To je i razumljivo, jer u školama ima mnogo više… »

Sutra sastanak Tima za škole, odluka o nastavi u petak

Politika 26.01.2022
Tim za škole razmatraće na sutrašnjoj sednici odluku o radu škola za narednu nedelju. Konačna odluka biće saopštena u petak pre podne, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Ove nedelje stariji osnovci i srednjoškolci imaju kombinovanu… »

Prosvetari u Nišu zahtevaju onlajn nastavu zbog velikog broja zaraženih

Novi magazin 26.01.2022
Sindikat prosvetnih radnika Niša zatražio je danas od gradskog Štaba za vanredne situacije da škole u tom gradu odmah pređu na onlajn nastavu, zbog velikog broja učenika i nastavnika obolelih od koronavirusa. U saopštenju su naveli da je na osnovu… »

Sutra sastanak Tima za škole, odluka o nastavi u petak

RTV 26.01.2022
BEOGRAD - Tim za škole razmatraće na sutrašnjoj sednici odluku o radu škola za narednu nedelju. Konačna odluka biće saopštena u petak pre podne, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Ove nedelje stariji osnovci i srednjoškolci imaju… »

U četvrtak sastanak Tima za škole, odluka o nastavi u petak

Dnevnik 26.01.2022
BEOGRAD: Tim za škole razmatraće na sutrašnjoj sednici odluku o radu škola za narednu nedelju. Konačna odluka biće saopštena u petak pre podne, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Ove nedelje stariji osnovci i srednjoškolci imaju… »

Ponovo pada odluka o školama?

B92 26.01.2022
Beograd -- Drugo polugodište počelo je u ponedeljak kombinovanom nastavom za srednjoškolce i više razrede osnovne škole. Najmlađi idu svaki dan. Predstavnici pojedinih sindikata već upozoravaju na veliki broj zaraženih nastavnika i učenika i… »

Potvrđeno: Evo kada "pada" nova odluka o školama

B92 26.01.2022
Beograd -- Tim za škole razmatraće na sutrašnjoj sednici odluku o radu škola za narednu nedelju. Konačna odluka biće saopštena u petak pre podne, potvrdjeno je Tanjugu u Ministarstvu prosvete. Ove nedelje stariji osnovci i srednjoškolci imaju… »

Da li će se preći na onlajn nastavu? Srbija na skoro 20.000 zaraženih dnevno, roditelji zabrinuti - sutra odluka za narednu…

Blic 26.01.2022
Drugo polugodište počelo je u ponedeljak kombinovanom nastavom za srednjoškolce i više razrede osnovne škole, a predstavnici pojedinih sindikata već upozoravaju na veliki broj zaraženih nastavnika i učenika i traže da se pređe na onlajn… »

Vesti dana »