Повезане вести
Кеш кредити се све више одобрајаву: За шта грађани највише користе позајмице?
Каматица 26.01.2022
Готовински кредити су у односу на прошлу годину порасли за 12,8 одсто. У Удружењу банака кажу да смо по расту узетих кредита, па и готовинских, на нивоу просека на Балкану. то.Готовински кредити су у односу на прошлу годину… »
Готово изједначене плате у Новом Пазару, Тутину и Сјеници
Нови магазин 26.01.2022
Просечна нето зарада, без пореза и доприноса, у Новом Пазару, Тутину и Сјеници у новембру прошле године била је нижа за око 17.000 динара од републичког просека, показују подаци Републичког завода за статистику. Новопазарци су у… »
Банкама дугујемо 26,7 милијарди €: Задужење привреде и становништва порасло за чак 10 одсто, највише се подизали потрошачки…
Вечерње новости 26.01.2022
Архива Према последњим подацима Удружења банака Србије, за годину дана по основу различитих кредита позајмили смо од банака које послују на нашем тржишту око 2,3 милијарде евра. Убедљиво су се највише подизали потрошачки… »
Највеће учешће у извозу Србије лане имао регион Војводине са 35,1 одсто (АУДИО)
РТВ 26.01.2022
БЕОГРАД - Извоз из Србије у периоду од јануара до новембра 2021. године износио је 19,6 милијарди евра, што је за 2,3 милијарде евра више него у 2020. када је привреда трпела велике губитке ковид кризе. Према подацима из… »
Просечна новосадска плата јача од 80.000 динара
Дневник 26.01.2022
По подацима Републичког завода за статистику, прошле године у новембру просечна зарада у Србији је, без пореза и доприноса, износила 69.136 динара. У односу на исти месец 2020. године, просечна нето зарада била је већа за 13,5… »
Вести дана »

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 8 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 7 сатијош 1 повезана