Повезане вести
Дарко Ковачевић: Лазетић више подсећа на Ибрахимовића него на Влаховића
Нова 26.01.2022
Млади српски нападач Марко Лазетић и његов трансфер у Милан су једна од главних тема у Итаљи протеклих дана. Лазетић је тренутно у Милану где би ускоро требало да озваничи сарадњу са италијанским гигантом, који ће на рачун… »
Легендарни Ковачевић хвали лазетића: "Нови Влаховић? Не, он је Ибрахимовић"
Вечерње новости 26.01.2022
ФОТО: Новости Иако млади фудбалер није званично још промовисан, пореде га са Душаном Влаховићем који ће појачати Јувентус. - Нови Влаховић? Пре бих га упоредио са Ибрахимовићем. Знам да је то много озбиљније поређење, али ме по… »
Ковачевић хвали: Лазетић као Влаховић? Пре је као Ибра
Н1 Инфо 26.01.2022
Некадашњи српски нападач Дарко Ковачевић похвално је говорио о новом шпицу Милана Марку Лазетићу и упоредио га са Златаном Ибрахимовићем. Млади играч (18) комплетирао је трансфер из Црвене звезде у Милан вредан четири милиона… »
"Није он влаховић, биће нови ибра" - објаснио италијанима све о лазетићу: Гарантује да је Милан погодио појачање!
Мондо 26.01.2022
Некадашњи српски фудбалер Дарко Ковачевић оставио је траг у италијанском фудбалу, а сада коментарише трансфер младог играча из Звезде у Милан. Некадашњи српски фудбалер Дарко Ковачевић оставио је траг у италијанском фудбалу, а… »
Звезда - Све бројке око Лазетића, отишао и Његош!
Спортске.нет 26.01.2022
Милан је пазарио у Црвеној звезди. Млади фудбалер Марко Лазетић је напустио базу Црвене звезде у Турској и отишао је у Милано где је потписао уговор са великаном. Италијански Милан је нови његов тим, видећемо какав је даљи план… »
Звезди четири милиона евра и бонуси - Лазетић Миланов до 2027. године
Спортски журнал 26.01.2022
Млади центарфор стигао у Италију и подигао дрес новог клуба. Марко Лазетић је напустио Звездину базу у Турској и допутовао у Италију. Млади центарфор је стигао у Милано и почео да обавља лекарске прегледе, после којих је… »
Вести дана »
Ако сте преспавали епски спектакл Јокића - ово морате погледати! Пет минута чистог уживања: Како је Србин спаковао Клиперсима 55 поена!
Курир пре 3 минутајош 26 повезаних
„Ми ћемо наћи другог послодавца, али где ће грађани наћи другу Апотеку Београд“
Време пре 3 минутајош 2 повезане