Povezane vesti
Britanski obaveštajac: Putin igra poker, ne šah
Glas Amerike 26.01.2022
Zbog čega ruski predsednik Vladimir Putin ne želi da ostavi Ukrajinu na miru? Možda jer to zapravo ne može, smatra bivši šef britanske spoljne obaveštajne službe MI6, Aleks Janger. U intervju za ABC, Janger je rekao da ne vidi scenario u kojem se Putin… »
Britanski obaveštajac: Putin igra poker, ne šah
N1 Info 26.01.2022
Zbog čega ruski predsednik Vladimir Putin ne želi da ostavi Ukrajinu na miru, možda jer to zapravo ne može, ocenio je bivši šef britanske spoljne obaveštajne službe MI6 Aleks Janger i dodao da Putin igra poker, ne šah. Kako je večeras preneo Glas… »
Bivši šef MI6 o Putinu: Ne može da ostavi Ukrajinu, radije igra poker nego šah
N1 Info 26.01.2022
Zbog čega ruski predsednik Vladimir Putin ne želi da ostavi Ukrajinu na miru? Možda jer to zapravo ne može, smatra bivši šef britanske spoljne obaveštajne službe MI6 Aleks Janger. U intervju za ABC, Janger je rekao da ne vidi scenario u kojem se Putin… »
Vesti dana »
Više od 50 mesta u Srbiji nema alternativu NIS-ovim pumpama
Slobodna Evropa pre 52 minutajoš 37 povezanih
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
N1 Info pre 7 minutajoš 26 povezanih
Koliko košta legalizacija i ko ne mora uopšte da plati! Ovako izgleda sajt na koji se prijavljujete, vrlo je jednostavno! Sve gotovo u nekoliko klikova
Kurir pre 2 minutajoš 97 povezanih
Završen sastanak Vučića sa timovima za energetsku stabilnost: „Građani da ne brinu“
Danas pre 1 satjoš 43 povezane
Tajland i Kambodža na ivici rata: Najmanje četvoro mrtvih, u toku evakuacije, civili beže pred artiljerijom
Nova pre 2 satajoš 40 povezanih