Повезане вести
Британски обавештајац: Путин игра покер, не шах
Глас Америке 26.01.2022
Због чега руски председник Владимир Путин не жели да остави Украјину на миру? Можда јер то заправо не може, сматра бивши шеф британске спољне обавештајне службе МИ6, Алекс Јангер. У интервју за АБЦ, Јангер је рекао да не види… »
Британски обавештајац: Путин игра покер, не шах
Н1 Инфо 26.01.2022
Због чега руски председник Владимир Путин не жели да остави Украјину на миру, можда јер то заправо не може, оценио је бивши шеф британске спољне обавештајне службе МИ6 Алекс Јангер и додао да Путин игра покер, не шах. Како је… »
Бивши шеф МИ6 о Путину: Не може да остави Украјину, радије игра покер него шах
Н1 Инфо 26.01.2022
Због чега руски председник Владимир Путин не жели да остави Украјину на миру? Можда јер то заправо не може, сматра бивши шеф британске спољне обавештајне службе МИ6 Алекс Јангер. У интервју за АБЦ, Јангер је рекао да не види… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Н1 Инфо пре 54 минутајош 14 повезаних
(Видео) Јапану прети мегаземљотрес! Повређене 33 особе, власти издале упозорење за наредних недељу дана
Дневник пре 9 минутајош 16 повезаних
„Вучић да би уклонио трагове свог криминала покренуо ‘ликвидацију’ ТОК и политичку сечу тужилаца који воде истраге против људи из врха режима“
Нова пре 4 минутајош 11 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због балона из Белорусије
Вести онлине пре 14 минутајош 14 повезаних
Јокиц́ прогнозирао – Американац „полетео“: Пеликанси имају нову НБА звезду
Спутник пре 9 минутајош 18 повезаних