Povezane vesti

„Veliki Getsbi” se vraća u Zemun

Politika 26.01.2022
Zemunski Madlenianum će večeras od 19.30 sati na svoj repertoar vratiti delo „Veliki Getsbi” F. S. Ficdžeralda, po tekstu Hrista Bojčeva i u režiji Ane Radivojević Zdravković. Raskošni kostimi Jelene Stokuće, plava scenografija Dejana… »

Madlena Cepter: Pripremamo se da dignemo Beograd na noge

Nova 26.01.2022
Za mene je najznačajnije što se publika iz Zemuna i Beograda okrenula našem pozorištu, što se vidi po vernom prisustvu u ovim nemilim vremenima, kaže za Nova.rs Madlena Cepter povodom Dana Opere i teatra Madlenianum koji se danas obeležava. Ova… »

Nova premijera velikog getsbija: Bosiljčić više ne igra novopečenog bogataša, a evo ko će ga naslediti

Kurir 26.01.2022
Nakon nekoliko odlaganja konačno ćemo večeras videti premijernu obnovu predstave "Veliki Getsbi", čime će biti obeležen i Dan opere i teatra Madlenijanum. Na ovaj dan 1999. godine na renoviranoj Velikoj sceni Zemunskog pozorišta održana je prva… »

Bane Trifunović kao Džej Getsbi na Dan Madlenianuma

Nova 26.01.2022
"Veliki Getsbi" je premijeru imao 2015. godine, kada je naslovnu ulogu igrao Ivan Bosiljčić. Sada će Džeja Getsbija tumačiti Branislav Bane Trifunović, koji će prvi put zaigrati na sceni Madlenianuma. Obnovljena premijera predstave „Veliki… »

Premijerna obnova komada “Veliki Getsbi” za “Dan Madlenianuma”

Danas 25.01.2022
Posle više odlaganja, koja diktira pozorišni život u uslovima pandemije virusa korona, premijerna obnova drame “Veliki Getsbi” po istoimenom romanu američkog pisca Frensisa Skota Ficdžeralda u Operi i teatru Madlenianum sutra će se poklopiti sa… »

Vesti dana »