Повезане вести
"Смршао сам 109 килограма": Дарко Лазић имао169, а она уследила шок трансформација: Ово је његов јеловник
Блиц 26.01.2022
Фолкер Дарко Лазић подвргао се операцији желуца како би скинуо вишак килограма. Он је, како је испричао, уз помоћ посебног режима исхране успео да смрша 109 килограма. - Ишао сам на операцију желуца пре годину дана и изгубио сам… »
Јео је по 5 пљескавица, имао 169 килограма: Дарко Лазић скинуо 109 килограма, а овај режим исхране му је помогао
Мондо 26.01.2022
Певач Дарко Лазић направио је невероватну трансформацију, а ево како је то успео. Певач Дарко Лазић направио је невероватну трансформацију, а ево како је то успео. Певач Дарко Лазић дуго је имао проблема са великим вишком… »
Имао је 169 КГ, јео по 5 пљескавица, помфрит, слаткише Дарко смршао 109 КГ, истопио се, сад једе као беба! Ово је његов…
Курир 26.01.2022
Дарко Лазић дуго је кубурио са вишком килограма, који су му у једном тренутку и угрозили живот. После операције желуца он је сасвим други човек. Уз помоћ посебног режима исхране успео је да смрша чак 109 килограма, а данас има… »
Вести дана »
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 31 минутајош 29 повезаних
Наш човек у Минхену: Ко је Милан Недељковић, Србин који долази на чело БМВ-а
Б92 пре 51 минутајош 32 повезане
До 16 часова - 45.036 захтева за легализацију: Велико интересовање грађана
Ало пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних