Повезане вести
"Часне жене се удају бар два пута": Јована Јеремић шокирала изјавом о браку - "Развела сам се да бих се поново удала"
Мондо 26.01.2022
Водитељка Јована Јеремић открила је због чега се развела од супруга Војислава Милошевића. Водитељка Јована Јеремић открила је због чега се развела од супруга Војислава Милошевића. Водитељка Јована Јеремић крајем прошле године… »
Развела сам се да бих се опет удала! Јована Јеремић прижељкује други брак: Мушкарци ми не верују кад им кажем да их Волим!
Курир 26.01.2022
Водитељка Јована Јеремић развела се од супруга Војислава Милошевића са којим је добила ћерку. Она је саопштила да су се она и политичар развели у миру и да су сада у сјаним односима. Јована не крије да је сада већ спремна за… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана