Повезане вести
Вијадукт на Телепу пролазиће грађанима 5 метара од прозора, Новосађани припремају збор
Луфтика 26.01.2022
Становници Телепа затражиће збор грађана како би јавно исказали незадовољство због планиране изградње вијадукта који ће једном делу станара пролазити поред прозора. Према речима Бојане Бодроже, потписнице захтева за збор… »
Вијадукт на Булевару Европе - затражен збор грађана: "Пролази на неколико метара од прозора"
Радио 021 26.01.2022
Становници околине Булевара Европе затражили су одржавање збора грађана, јер се противе изградњи вијадукта за нови новосадски мост. Становници Булевара Европе и околних улица на Телепу и Адамовићевом насељу сматрају да ће се… »
Становници Телепа траже збор грађана због изградње вијадукта у продужетку Булевара Европе
Мој Нови Сад 26.01.2022
Грађани МЗ Никола Тесла – Телеп желе да иницирају због грађана поводом изградње вијадукта који би се већ са Булевара Европе издизао ка новом мосту преко Дунава. Они истичу да је План изградње моста са оваквим вијадуктом донесен… »
Вести дана »
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 47 минутајош 4 повезане
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 27 минутајош 1 повезана
Војска хитно затворила овај мост: Огласило се Министарство одбране: "Водостај Велике Мораве је висок"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 32 минутајош 2 повезане