Povezane vesti
Dragović: Moramo da pobedimo u svih 16 utakmica da bismo prestigli Partizan
Nova 26.01.2022
Aleksandar Dragović nije igrao u prvoj pripremnoj utakmici Crvene zvezde zbog lakše povede, ali se vraća u pogon i najavljuje visoke ambicije u prolećnom delu sezone. „Dobro se osećam, osetio sam bol u zadnjoj loži na treningu, pa sam u dogovoru sa… »
Dragović se vratio i poslao jaku poruku zvezdašima!
Sportske.net 26.01.2022
Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović vratio se treninzima nakon sitne povrede zadnje lože i u nastavku priprema će igrati važnu ulogu pred izazovan prolećni deo sezone. "Dobro se osećam. Osetio sam bol u zadnjoj loži na treningu, pa sam u… »
Igramo 16 utakmica i svaku moramo da pobedimo: Komandant odbrane Crvene zvezde se vraća u tim!
Mondo 26.01.2022
Uskoro se vraća na teren komandant odbrane crveno-belih i jasno mu je da nema mesta kiksevima. Uskoro se vraća na teren komandant odbrane crveno-belih i jasno mu je da nema mesta kiksevima. Pripreme Crvene zvezde u Antaliji počele su d uelom sa… »
Evo zašto Dragović nije igrao protiv maribora: Delije ne treba da brinu, austrijski reprezentativac se brzo vraća u tim!
Hot sport 26.01.2022
Brzo će se oporaviti. Fudbaleri Crvene zvezde borave u Antaliji, gde se pripremaju za prolećni deo sezone. Jedan od najstandardnijih šrafova u defanzivnoj liniji crveno-belih Aleksandar Dragović, propustio je prvi meč na pripremama iz preventivnih… »
Dragović: Cilj na proleće - svih na 16 pobeda
Sportski žurnal 26.01.2022
Istakao je defanzivac Crvene zvezde da je tempo treninga jak, pa vreme za odmor svima dobro dođe. "Dobro se osećam, osetio sam bol u zadnjoj loži na treningu, pa sam u dogovoru sa stručnim štabom propustio utakmicu protiv Maribora, ali se već sutra… »
Dragović: Znamo šta nam je cilj, mislim da smo na dobrom putu
Večernje novosti 26.01.2022
FOTO: M. Vukadinović Možda je mnoge navijače iznenadilo to što reprezentativac Austrije nije igrao protiv Maribora (1:1). Sjajni štoper je otkrio da je u pitanju bila sitna povreda i da je sada sve u najboljem redu. - Dobro se osećam. Osetio sam bol u… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 25 povezanih
Vučić: Tri scenarija za NIS, krajnji rok 15. januar, ne smemo ugoziti finansijski sistem
Euronews pre 51 minutajoš 18 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 44 povezane
CIVICUS Monitor: Ocena građanskog prostora u Srbiji, sa "opstruiranog", pala na nivo "pod represijom"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 18 povezanih