Повезане вести

Драговић: Морамо да победимо у свих 16 утакмица да бисмо престигли Партизан

Драговић: Морамо да победимо у свих 16 утакмица да бисмо престигли Партизан

Нова 26.01.2022
Александар Драговић није играо у првој припремној утакмици Црвене звезде због лакше поведе, али се враћа у погон и најављује високе амбиције у пролећном делу сезоне. „Добро се осећам, осетио сам бол у задњој ложи на тренингу… »
Драговић се вратио и послао јаку поруку звездашима!

Драговић се вратио и послао јаку поруку звездашима!

Спортске.нет 26.01.2022
Дефанзивац Црвене звезде Александар Драговић вратио се тренинзима након ситне повреде задње ложе и у наставку припрема ће играти важну улогу пред изазован пролећни део сезоне. "Добро се осећам. Осетио сам бол у задњој ложи на… »
Играмо 16 утакмица и сваку морамо да победимо: Командант одбране Црвене звезде се враћа у тим!

Играмо 16 утакмица и сваку морамо да победимо: Командант одбране Црвене звезде се враћа у тим!

Мондо 26.01.2022
Ускоро се враћа на терен командант одбране црвено-белих и јасно му је да нема места киксевима. Ускоро се враћа на терен командант одбране црвено-белих и јасно му је да нема места киксевима. Припреме Црвене звезде у Анталији… »
Ево зашто Драговић није играо против марибора: Делије не треба да брину, аустријски репрезентативац се брзо враћа у тим!

Ево зашто Драговић није играо против марибора: Делије не треба да брину, аустријски репрезентативац се брзо враћа у тим!

Хот спорт 26.01.2022
Брзо ће се опоравити. Фудбалери Црвене звезде бораве у Анталији, где се припремају за пролећни део сезоне. Један од најстандарднијих шрафова у дефанзивној линији црвено-белих Александар Драговић, пропустио је први меч на… »
Драговић: Циљ на пролеће - свих на 16 победа

Драговић: Циљ на пролеће - свих на 16 победа

Спортски журнал 26.01.2022
Истакао је дефанзивац Црвене звезде да је темпо тренинга јак, па време за одмор свима добро дође. "Добро се осећам, осетио сам бол у задњој ложи на тренингу, па сам у договору са стручним штабом пропустио утакмицу против… »
Драговић: Знамо шта нам је циљ, мислим да смо на добром путу

Драговић: Знамо шта нам је циљ, мислим да смо на добром путу

Вечерње новости 26.01.2022
ФОТО: М. Вукадиновић Можда је многе навијаче изненадило то што репрезентативац Аустрије није играо против Марибора (1:1). Сјајни штопер је открио да је у питању била ситна повреда и да је сада све у најбољем реду. - Добро се… »

Вести дана »