Povezane vesti
Ministarstvo odbrane poziva mlade za dobrovoljno služenje vojnog roka: Evo gde možete podneti prijave
Srbija danas 26.01.2022
Ministarstvo odbrane poziva sve zainteresovane mladiće i devojke rođene između 1. januara 1992. i 31. decembra 2003. godine da se prijave za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem. Prijavu za dobrovoljno služenje vojnog roka i vojnostručno… »
Poziv za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem u 2022. godini
Moj Novi Sad 26.01.2022
Ministarstvo odbrane poziva sve zainteresovane mladiće i devojke rođene između 1. januara 1992. i 31. decembra 2003. godine da se prijave za dobrovoljno služenje vojnog roka sa oružjem. Prijavu za dobrovoljno služenje vojnog roka i vojnostručno… »
Plata: 38.000 dinara Počela prijava za dobrovoljno služenje vojnog roka
Blic 26.01.2022
Vesti dana »

Akademski plenum pozvao dekana Filozofskog fakulteta u Novom Sadu da podnese ostavku
Nedeljnik pre 49 minutajoš 28 povezanih

Lokalizovan veliki požar u industrijskom objektu između Kaća i Budisave
RTS pre 6 satijoš 35 povezanih

Ana Nikolić jeca na sav glas, javno se obratila Raletu Pevačica u suzama, ne može da dođe sebi, za njega ima samo jedno pitanje: Boli me sve
Kurir pre 3 minutajoš 27 povezanih

Bajatović: Zalihe goriva u Srbiji dovoljne za šest do osam meseci
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 32 povezane

Pregovori, dijalog, novi protesti ili izbori - šta nas sve čeka od 1. septembra
Blic pre 28 minutajoš 58 povezanih