Povezane vesti
Vrela se*s akcija! Dok su svi spavali Ivan i Ksenija su rešili da zaborave na kamere i da uživaju jedno u drugom!
Alo 27.01.2022
Dvoje takmičara su zaboravili i sve i prepustili se strasti. U toku noći učesnici najgledanijeg rijaliti programa - Bar su postali sve prisniji. Naime, dok su ostali cimeri spavali, Ivan i Ksenija su se približili jedno drugom. Kurir televizija… »
Sve će biti dozvoljeno! Žurka pod maskama koja se sprema Barovcima će podići atmosferu do usijanja!
Alo 27.01.2022
Ono što ih čeka će biti nezaboravno. Barovci su dobili novi zadatak "Moje novo ja" gde će se timovi takmičiti ko će napraviti bolju žurku. Biće to žurka sa maskama koja će se razlikovati po tome što će jedan tim voditi u petak, a drugi u… »
Vrela s*KS akcija dok svi spavaju! Ksenija i Ivan nisu odoleli, pa su se predali jedno drugom: Nova prava ljubav!?
Kurir 27.01.2022
Ivan i Ksenija se ipak nisu suzdržavali pa su vodili ljubav dok su svi spavali. BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od… »
Ovde će sve biti dozvoljeno! Novi zadak će biti žestok izazov za nove učesnike: Žurka pod maskama će vas oduševiti
Kurir 27.01.2022
Barovci su dobili novi zadatak "Moje novo ja" gde će se timovi takmičiti ko će napraviti bolju žurku. Biće to žurka sa maskama koju će jedan tim voditi u petak, a drugi u subotu. Za vođu prvog tima izabran je Aleksa, dok je za vođu drugog tima… »
Vesti dana »
Rhmz objavio najnovije upozorenje: Popaljeni meteoalarmi u skoro celoj Srbiji zbog 3 opasne pojave: Evo kada stiže otopljenje
Blic pre 59 minutajoš 17 povezanih
Vlada formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
NIN pre 0 minutajoš 7 povezanih