Повезане вести
Другови убијеног Милоша неутешни на годишњицу: Чувамо те у срцима
Нова 27.01.2022
На данашњи дан, пре три године, убијен је студент Милош Милеуснић из Чачка, када га је у улици Димитрија Туцовића у Београду, из чиста мира, ножем избо Неђељко Ђуровић. Друг и цимер убијеног студента Филип Бјелић у разговору за… »
Апелациони суд разматрао жалбе на пресуду Ђуровићу
Дневник 27.01.2022
БЕОГРАД: Апелациони суд у Београду разматрао је данас жалбе на првостепену пресуду којом је лане у септембру Неђељко Ђуровић (31) осуђен на 30 година затвора за убиство студента Милоша Милеуснића (24) у јануару 2019. године… »
Апелациони суд разматрао жалбу Неђељка Ђуровића за убиство студента из Чачка
Нова 27.01.2022
Апелациони суд у Београду разматрао је данас жалбе на првостепену пресуду којом је лане у септембру Неђељко Ðуровић (31) осуђен на 30 година затвора за убиство студента Милоша Милеуснића (24) у јануару 2019. године испред зграде… »
Болна исповест сестре убијеног милеуснића: Још чујем последње речи брата, нисам се суочила са монструмом који ми га је одузео…
Курир 27.01.2022
Александра Милеуснић из Чачка, тог 27. јануара 2019. године, изгубила је брата Милоша (24) јер га је из обести убио Неђељко Ђуровић. Три године након злочина Александра и њена породица живе у највећом болу. Дане проводи у соби… »
„Анђеле, да ли нас гледаш овако тужне“: Три године од убиства студента из Чачка
Нова 27.01.2022
Анђеле, да ли нас гледаш овако тужне, запитао се др Горан Милеуснић, отац брутално убијеног студента Милоша из Чачка, пре три године. Њега је без икаквог разлога и повода на данашњи дан ножем избо Неђељко Ђуровић у Улици… »
"Унео ми се у лице и рекао: 'шта је било?!'" Потресна исповест оца Милоша Милеуснића након што је "убица с Твитера" уложио…
Блиц 27.01.2022
- Не знам само на шта се жали. На то што ми је убио дете?! - изненађен је Милеуснић и додаје да је Ђуровић осуђен на основу доказа Убиство Милоша Милеуснића, студента из Чачка, догодило се пре тачно три године у Београду. О… »
Вести дана »
Јокић „наместио“ спектакуларан али-уп, па цитирао чувену серију
Спорт клуб пре 19 минутајош 41 повезана
Тешка несрећа на Новом Београду – погинуло троје људи, возач под дејством алкохола изазвао удес
РТС пре 35 минутајош 68 повезаних
Крвави обрачун у Чачку: Двојица младића избодена у тучи; Један у животној опасности
Б92 пре 9 минутајош 14 повезаних
Путин ушетао у руску војску и тражио извештај о две области: Ево зашто му је то јако важно!
Телеграф пре 1 сатјош 13 повезаних