Povezane vesti

Miletić: Zvaničnici EU neće ispraviti premijerku kad javno govori neistine

Danas 27.01.2022
Premijerkino prenaglašavanje napretka Srbije na putu ka Evropskoj uniji je još jedna vrsta alibija za zastoj u evropskim integracijama koji možemo očekivati u narednom periodu, mišljenja je Sofija Popović, novinarka European Western Balkans. Za… »

Brnabić: Stav EU o Srbiji nikad pozitivniji; Osumnjičeni za planiranje atenta na predsednika van dometa službi

RTV 27.01.2022
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je ispravan utisak da stav EU prema Srbiji nije nikada nije bio pozitivniji u smislu reformi i dodala da je Srbija stavila reforme u oblasti vladavine prava na prvo mesto i da je uradila mnogo… »

Prelević: Država je nemoćna jer atentat na Vučića i ne postoji

Danas 27.01.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je jutros da još „nije otklonjena bezbednosna pretnja po život predsednika Aleksandra Vučića“, te da su svi oni za koje Evropol ima dokaze da su umešani u planiranje atentata na Vučića van dometa naših… »

Brnabić: Nismo otklonili pretnju po Vučićev život

Politika 27.01.2022
Premijerka Ana Brnabić rekla je jutros da su u ovom trenutku glavni osumnjičeni za planiranje atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića van dometa naših bezbednosnih službi i da one rade danonoćno kako bi pretnja po život predsednika bila… »

"Referendum zakucao": Brnabić: Stav EU o Srbiji nikad pozitivniji

Blic 27.01.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je ispravan utisak da stav EU prema Srbiji nije nikada nije bio pozitivniji u smislu reformi i dodala da je Srbija stavila reforme u oblasti vladavine prava na prvo mesto i da je uradila mnogo. Brnabić… »

Ana Brnabić: Stav Evropske unije o Srbiji nikad pozitivniji

Večernje novosti 27.01.2022
Foto Tanjug/AP Brnabić je, gostujući na RTS-u, rekla da je Vlada svakog meseca pravila mesečni izveštaj o svim reformama u oblasti vladavine prava i slala ga Briselu, Delegaciji EU u Srbiji i svim članicama EU, kao i da su održavani redovni sastanci… »

Brnabić: Umešani u planiranje atentata na Vučića su van dometa naših službi

N1 Info 27.01.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da još nije otklonjena bezbednosna pretnja po život predsednika Aleksandra Vučića. "Verujem da hoćemo, ali moramo da nastavimo da radimo danonoćno, kako bi sprečili atentat", izjavila je ona. „Na žalost u ovom… »

"Nismo otklonili pretnju po Vučićev život": Brnabić: U planiranje ubistva uključeno dvoje crnogorskih državljana

Blic 27.01.2022
Premijerka Ana Brnabić rekla je jutros da su u ovom trenutku glavni osumnjičeni za planiranje atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića van dometa naših bezbednosnih službi i da one rade danonoćno kako bi pretnja po život predsednika bila… »

Brnabić: Nije otklonjena opasnost od atentata na Vučića, Zvicer ima političkog nalogodavca

Glas Zaječara 27.01.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da još „nije otklonjena bezbednosna pretnja po život predsednika Aleksandra Vučića, verujem da hoćemo, ali moramo da nastavimo da radimo danonoćno“, kako bi sprečili atentat. „Na žalost u ovom… »

Ana Brnabić: Nismo otklonili pretnju po Vučićev život

Sputnik 27.01.2022
Premijerka Ana Brnabić rekla je da su u ovom trenutku glavni osumnjičeni za planiranje atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića van dometa naših bezbednosnih službi i da one rade danonoćno kako bi pretnja po život predsednika bila… »

Brnabić: Nismo otklonili pretnju po Vučićev život

Dnevnik 27.01.2022
BEOGRAD: Premijerka Ana Brnabić rekla je jutros da su u ovom trenutku glavni osumnjičeni za planiranje atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića van dometa naših bezbednosnih službi i da one rade danonoćno kako bi pretnja po život… »

Brnabić: Nije otklonjena opasnost od atentata na Vučića, pojačana kontrola na granicama

Radio 021 27.01.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da još "nije otklonjena bezbednosna pretnja po život predsednika Aleksandra Vučića". Brnabić kaže i da "moramo da nastavimo da radimo danonoćno, kako bismo sprečili atentat". "Na žalost u ovom trenutku svi oni… »

Premijerka Brnabić: Nismo otklonili pretnju po Vučićev život, glavni za planiranje atentata van dometa službi

Večernje novosti 27.01.2022
Foto: Tanjug/Slobodan Miljević Među njima ima dvoje crnogorskih državljana, ali i državljana zemalja iz i van Evropske unije. Ana Brnabić je rekla da naše službe danonoćno rade na pronalaženju onih koji su planirali ubistvo predsednika Srbije. -… »

"Vučićevo obezbeđenje je na maksimumu" Premijerka Brnabić: Nismo otklonili pretnju po predsednikov život

Srbija danas 27.01.2022
Premijerka Ana Brnabić kaže da su u ovom trenutku glavni osumnjičeni za planiranje atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića van dometa naših bezbednosnih službi. Među njima ima dvoje crnogorskih državljana, ali i državljana zemalja iz i… »

Brnabić: Stav EU o Srbiji nikad pozitivniji

B92 27.01.2022
Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je ispravan utisak da stav EU prema Srbiji nije nikada nije bio pozitivniji u smislu reformi. Premijerka je dodala da je Srbija stavila reforme u oblasti vladavine prava na prvo mesto i da je… »

Vesti dana »

Nadal u trećem kolu Vimbldona

Novi magazin pre 27 minutajoš 31 povezana

Počela isplata otpremnina radnicima Fijata, za njih 492

Euronews pre 11 satijoš 9 povezanih

Švedska i Finska u utorak pristupaju NATO-u

Politika pre 1 satjoš 24 povezane