Povezane vesti
Prelević: Ljudima je preko glave Vučića i njegovih izmišljenih atentata
Beta 27.01.2022
Advokat Božo Prelević rekao je da sva relevantna istraživanja, što pokazuje i referendum o promeni Ustava, potvrdjuju da je rejting predsednika Srbije Aleksandra Vučića u padu, navodeći da je "njegovo izmišljanje atentata, njegovo neprestano prisustvo u… »
Prelević: Vučićev rejting u padu, predsednika imamo samo u medijima
N1 Info 27.01.2022
Advokat Božo Prelević rekao je da sva relevantna istraživanja, što pokazuje i referendum o promeni Ustava, potvrđuju da je rejting predsednika Srbije Aleksandra Vučića u padu, navodeći da je "njegovo izmišljanje atentata, njegovo neprestano prisustvo u… »
Radio sto plus 27.01.2022
„Mi imamo predsednika samo u medijima, nemamo ga u državi. Predsednik se napada i brani samo u medijima, on vlast crpi iz medija. Kad bi nestalo programa, on ne bi znao šta da radi. Ja inače ne znam ni kad ti ljudi obavljaju svoj posao ako su stalno na… »
Nova 27.01.2022
Advokat Božo Prelević rekao je da sva relevantna istraživanja, što pokazuje i referendum o promeni Ustava, potvrđuju da je rejting predsednika Srbije Aleksandra Vučića u padu, navodeći da je "njegovo izmišljanje atentata, njegovo neprestano prisustvo u… »
Vesti dana »
Dvanaest mrtvih i 300 ranjenih u napadu na zračnu luku u Rijadu
SEEbiz pre 56 minutajoš 29 povezanih
Tramp: Zelenski je mogao mnogo puta da okonča rat, odlučio je da to ne uradi
RTS pre 21 minutajoš 20 povezanih
Osetno zahlađenje u Srbiji: Nedelju obeležavaju kiša i hladnije vreme
Glas Zaječara pre 1 satjoš 20 povezanih
Voting begins in Slovenia on four referendums, first test for Prime Minister Janša
Serbian News Media pre 21 minutajoš 11 povezanih
RIK odbio prigovor Studentske liste na odluku o biračkim mestima u inostranstvu
Morava info pre 2 satajoš 9 povezanih