Povezane vesti
Prelević: Ljudima je preko glave Vučića i njegovih izmišljenih atentata
Beta 27.01.2022
Advokat Božo Prelević rekao je da sva relevantna istraživanja, što pokazuje i referendum o promeni Ustava, potvrdjuju da je rejting predsednika Srbije Aleksandra Vučića u padu, navodeći da je "njegovo izmišljanje atentata, njegovo neprestano prisustvo u… »
Prelević: Vučićev rejting u padu, predsednika imamo samo u medijima
N1 Info 27.01.2022
Advokat Božo Prelević rekao je da sva relevantna istraživanja, što pokazuje i referendum o promeni Ustava, potvrđuju da je rejting predsednika Srbije Aleksandra Vučića u padu, navodeći da je "njegovo izmišljanje atentata, njegovo neprestano prisustvo u… »
Radio sto plus 27.01.2022
„Mi imamo predsednika samo u medijima, nemamo ga u državi. Predsednik se napada i brani samo u medijima, on vlast crpi iz medija. Kad bi nestalo programa, on ne bi znao šta da radi. Ja inače ne znam ni kad ti ljudi obavljaju svoj posao ako su stalno na… »
Nova 27.01.2022
Advokat Božo Prelević rekao je da sva relevantna istraživanja, što pokazuje i referendum o promeni Ustava, potvrđuju da je rejting predsednika Srbije Aleksandra Vučića u padu, navodeći da je "njegovo izmišljanje atentata, njegovo neprestano prisustvo u… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Si priredio spektakularan doček Trampu a onda ga upozorio na opasnost od novog rata
Nova pre 26 minutajoš 32 povezane
Vojvodina je bila potkradana protiv Zvezde? Oglasio se sudijski ekspert posle finala Kupa
Mondo pre 30 minutajoš 22 povezane
Danas sunčano i toplo, za vikend mogući pljuskovi: Kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
NIN pre 1 satjoš 16 povezanih
Poslanici nastavljaju sednicu o izmeni izbornih zakona: Ova novina izaziva najviše polemike
Blic pre 16 minutajoš 11 povezanih