Повезане вести
Прелевић: Људима је преко главе Вучића и његових измишљених атентата
Бета 27.01.2022
Адвокат Божо Прелевић рекао је да сва релевантна истраживања, што показује и референдум о промени Устава, потврдјују да је рејтинг председника Србије Александра Вучића у паду, наводећи да је "његово измишљање атентата… »
Прелевић: Вучићев рејтинг у паду, председника имамо само у медијима
Н1 Инфо 27.01.2022
Адвокат Божо Прелевић рекао је да сва релевантна истраживања, што показује и референдум о промени Устава, потврђују да је рејтинг председника Србије Александра Вучића у паду, наводећи да је "његово измишљање атентата, његово… »
Радио сто плус 27.01.2022
„Ми имамо председника само у медијима, немамо га у држави. Председник се напада и брани само у медијима, он власт црпи из медија. Кад би нестало програма, он не би знао шта да ради. Ја иначе не знам ни кад ти људи обављају свој… »
Нова 27.01.2022
Адвокат Божо Прелевић рекао је да сва релевантна истраживања, што показује и референдум о промени Устава, потврђују да је рејтинг председника Србије Александра Вучића у паду, наводећи да је "његово измишљање атентата, његово… »
Вести дана »
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 43 минутајош 51 повезана
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 1 сатјош 34 повезане
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 1 сатјош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних