Povezane vesti
Prelević: Ljudima je preko glave Vučića i njegovih izmišljenih atentata
Beta 27.01.2022
Advokat Božo Prelević rekao je da sva relevantna istraživanja, što pokazuje i referendum o promeni Ustava, potvrdjuju da je rejting predsednika Srbije Aleksandra Vučića u padu, navodeći da je "njegovo izmišljanje atentata, njegovo neprestano… »
Prelević: Vučićev rejting u padu, predsednika imamo samo u medijima
N1 Info 27.01.2022
Advokat Božo Prelević rekao je da sva relevantna istraživanja, što pokazuje i referendum o promeni Ustava, potvrđuju da je rejting predsednika Srbije Aleksandra Vučića u padu, navodeći da je "njegovo izmišljanje atentata, njegovo neprestano… »
Radio sto plus 27.01.2022
„Mi imamo predsednika samo u medijima, nemamo ga u državi. Predsednik se napada i brani samo u medijima, on vlast crpi iz medija. Kad bi nestalo programa, on ne bi znao šta da radi. Ja inače ne znam ni kad ti ljudi obavljaju svoj posao ako su stalno… »
Nova 27.01.2022
Advokat Božo Prelević rekao je da sva relevantna istraživanja, što pokazuje i referendum o promeni Ustava, potvrđuju da je rejting predsednika Srbije Aleksandra Vučića u padu, navodeći da je "njegovo izmišljanje atentata, njegovo neprestano… »
Vesti dana »
Marinković: Pobedom Trampa na predsedničkim izborima Amerika bi se okrenula sebi
RTV pre 15 minutajoš 31 povezana
Novaković: Ostavka Vesića parada licemerja, Novi Sad se neće smiriti dok Vučević ne da ostavku
Radio 021 pre 33 minutajoš 31 povezana
Turkulov: Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom i nestabilnom stanju
Insajder pre 15 minutajoš 13 povezanih
VIDEO Jokić izvukao nemoguće, podigao tim iz nokauta i srušio Rajakovića: Domininatni tripl-dabl i „topljenje“ -11 za šest minuta
Nova pre 4 minutajoš 15 povezanih
Novosadska opozicija pozdravila ostavku Vesića, očekuju isto od Vučevića i Đurića
Danas pre 11 satijoš 8 povezanih