Povezane vesti
Beograđanka dva puta pozitivna na koronu za samo tri nedelje! Kako je to moguće? Postoje tri teorije, a jedna pokazuje da je…
Blic 27.01.2022
Tokom Božića, zbog kontakta sa zaraženom osobom, otišla sam sa porodicom da uradimo test na koronu kako bismo mogli da idemo u posetu kod roditelja. Radimo brzi test, i svi smo svi pozitivni osim mlađe ćerke. Bez simptoma i ikakvih poteškoća odlazimo u… »
Beograđanka dva puta pozitivna na koronu za samo 3 nedelje: Da li se posle omikrona zarazila i deltom? Postoji nekoliko teorija…
Kurir 27.01.2022
Da se dva ili više puta možete zaraziti koronom, nije ništa neobično, bilo je mnogo takvih primera, s tim što mnogi nisu imali teške simptome i vremenski razmak između dva zaražavanja bio bi popriličan. - Tokom Božića, zbog kontakta sa zaraženom osobom… »
Vesti dana »
Eskalacija u Zalivu - Iran tvrdi da je napao američke baze, Bahrein i Kuvajt prijavili udare
RTS pre 23 minutajoš 26 povezanih
RHMZ: U Novom Sadu i Vojvodini prijatan petak, za vikend povratak letnjih temperatura
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 22 povezane
Sednica Skupštine grada Beograda, dnevni red posvećen projektima javno-privatnog partnerstva
Newsmax Balkans pre 8 minutajoš 16 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem Pronađi me
RTV pre 48 minutajoš 22 povezane
Zapalio se automobil na Milošu Velikom! Buktinja nasred auto-puta kod Lajkovca, vozačima upućen važan apel
Kurir pre 33 minutajoš 17 povezanih