Povezane vesti
OKS: Vukićević nosi zastavu Srbije na ceremoniji otvaranja ZOI
Dnevnik 27.01.2022
BEOGRAD: Na konferenciji za medije održanoj putem video konferencije predstavljeno je dvoje sportista Srbije koji će nastupati za Srbiju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu 2022. S medijima su razgovarali alpski skijaši, Nevena Ignjatović i Marko… »
Ignjatović i Vukićević motivisani pred Zimske olimpijske igre
Novi magazin 27.01.2022
Srpski skijaši Nevena Ignjatović i Marko Vukićević naveli su danas da će dati sve od sebe na predstojećim Zimskim olimpijskim igrama i da im je dodatni motiv to što su jedini srpski takmičari u Pekingu. Ignjatović se pre sedam dana povredila na treningu… »
Nevena i marko, srećno! Srpski skijaši idu u Peking na Zimske olimpijske igre, Ignjatovićeva se povredila: "Koleno mi je bilo…
Sportal blic 27.01.2022
privodi kraju poslednje pripreme za učešće naših sportista na najvećem svetskom takmičenju u zimskim sportovima. Srbiju će na (4-20. februar) predstavljati alpski skijaši i . Njih dvoje su već iskusni takmičari koji iza sebe imaju nekoliko nastupa na… »
Nevena i Marko otkrivaju šta im je veliki adut na ZOI: Svi ćemo prvi put…
Nova 27.01.2022
Zimske olimpijske igre održaće se od 4. do 20. februara, a Srbiju će predstavljati Nevena Ignjatović i Marko Vukićević koji će se prvi put i naći na stazi u Pekingu. Njih dvoje iza sebe već imaju četiri, odnosno tri nastupa na ZOI. Nevena Ignjatović ima… »
Srpska skijašica veruje u čudo: Koleno mi je bilo kao košarkaška lopta
Nova 27.01.2022
Do početka Zimskih olimpijskih igara u Pekingu (4-20. februar) ostalo je manje od deset dana, a pred put su Nevena Ignjatović i Marko Vukićević otkrili planove. Olimpijski komitet Srbije privodi kraju poslednje pripreme za nastup naših sportista na… »
Vesti dana »
Završeno finale PZE 2026 Zejni izmakla pobeda, bilo napeto do samog kraja: pobednik ronio suze u programu uživo
Blic pre 26 minutajoš 19 povezanih
Ovo je tekst pesme "Kraj mene" kojom će nas grupa "Lavina" predstavljati na Evroviziji
Blic pre 41 minutajoš 10 povezanih
Ambasador Irana na sednici SB UN: Stotine civila ubijeno i povređeno u napadima SAD i Izraela
Beta pre 16 minutajoš 1 povezana
Advokat uhapšenog Aca Đukanovića tvrdi da je pronađeno oružje legalno, a da deo pripada bratu Milu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana