Повезане вести

ОКС: Вукићевић носи заставу Србије на церемонији отварања ЗОИ

ОКС: Вукићевић носи заставу Србије на церемонији отварања ЗОИ

Дневник 27.01.2022
БЕОГРАД: На конференцији за медије одржаној путем видео конференције представљено је двоје спортиста Србије који ће наступати за Србију на Зимским олимпијским играма у Пекингу 2022. С медијима су разговарали алпски скијаши… »
Игњатовић и Вукићевић мотивисани пред Зимске олимпијске игре

Игњатовић и Вукићевић мотивисани пред Зимске олимпијске игре

Нови магазин 27.01.2022
Српски скијаши Невена Игњатовић и Марко Вукићевић навели су данас да ће дати све од себе на предстојећим Зимским олимпијским играма и да им је додатни мотив то што су једини српски такмичари у Пекингу. Игњатовић се пре седам… »
Невена и марко, срећно! Српски скијаши иду у Пекинг на Зимске олимпијске игре, Игњатовићева се повредила: "Колено ми је било…

Невена и марко, срећно! Српски скијаши иду у Пекинг на Зимске олимпијске игре, Игњатовићева се повредила: "Колено ми је било…

Спортал блиц 27.01.2022
приводи крају последње припреме за учешће наших спортиста на највећем светском такмичењу у зимским спортовима. Србију ће на (4-20. фебруар) представљати алпски скијаши и . Њих двоје су већ искусни такмичари који иза себе… »
Невена и Марко откривају шта им је велики адут на ЗОИ: Сви ћемо први пут…

Невена и Марко откривају шта им је велики адут на ЗОИ: Сви ћемо први пут…

Нова 27.01.2022
Зимске олимпијске игре одржаће се од 4. до 20. фебруара, а Србију ће представљати Невена Игњатовић и Марко Вукићевић који ће се први пут и наћи на стази у Пекингу. Њих двоје иза себе већ имају четири, односно три наступа на… »
Српска скијашица верује у чудо: Колено ми је било као кошаркашка лопта

Српска скијашица верује у чудо: Колено ми је било као кошаркашка лопта

Нова 27.01.2022
До почетка Зимских олимпијских игара у Пекингу (4-20. фебруар) остало је мање од десет дана, а пред пут су Невена Игњатовић и Марко Вукићевић открили планове. Олимпијски комитет Србије приводи крају последње припреме за наступ… »

Вести дана »