Povezane vesti
Da li će se potpisati temeljni ugovor između Vlade Crne Gore i SPC? Ko pokušava da profitira? Zašto je ugovor iznenada hitan?…
Kurir 27.01.2022
Više od godinu dana Vlada Crne Gore prolongira potpisivanje Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom, uprkos tome što je ovaj akt bio jedna od glavnih predizbornih obećanja crnogorske vladajuće koalicije. U trenutku kad je Vlada pred padanjem… »
Krivokapić: Sumnjam da ću ja potpisati Temeljni ugovor
Blic 27.01.2022
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić kazao je da je sve uradio što je bilo do njega kada je reč o Temeljnom ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC), ali sumnja da će ga on i potpisati. Tvrdi da u Temeljnom ugovoru nema suštinskih promena u odnosu… »
Krivokapić: Sumnjam da ću ja potpisati Temeljni ugovor
Nova 27.01.2022
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić kazao je da je sve uradio što je bilo do njega kada je reč o Temeljnom ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom, ali sumnja da će ga on i potpisati. Tvrdi da u Temeljnom ugovoru nema suštinskih promena u odnosu na… »
Vesti dana »
Visoka izlaznost, tenzije i incidenti: Šta su pokazali lokalni izbori u 10 lokalnih samouprava
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 42 povezane
Brnabić: Picula širi dezinformacije, frustriran zbog izgubljene investicije
Glas Zaječara pre 24 minutajoš 26 povezanih
NDNV: Brutalan napad na studenta i novinara Lazara Dinića, zahtevamo hitnu reakciju nadležnih
Serbian News Media pre 9 satijoš 21 povezana
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 5 satijoš 23 povezane
Vučić odgovorio Milanoviću: Podržavam odluku, važnije mi je da odem u Jasenovac
Nova pre 19 minutajoš 23 povezane