Повезане вести
Кривокапић неинформисан о разговору Абазовића и Порфирија; Радуловић: Премијер увек мора да има дежурног кривца
РТВ 27.01.2022
ПОДГОРИЦА - Црногорски премијер Здравко Кривокапић тврди да је све урадио што је било до њега када је реч о Темељном уговору са Српском православном црквом, али да сумња да ће га он потписати, те да би парламент ускоро требало… »
“Појавиће се нови спасилац српства и СПЦ”
Вести онлине 27.01.2022
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић казао је да је све урадио што је било до њега када је реч о Темељном уговору са Српском православном црквом, али сумња да ће га он и потписати. Тврди да у Темељном уговору нема суштинских… »
Кривокапиц́: Сумњам да ц́у ја потписати Темељни уговор
Спутник 27.01.2022
Црногорски премијер Здравко Кривокапиц́ изјавио је да је урадио све што је било до њега када је реч о Темељном уговору са Српском православном црквом, али сумња да ц́е га он и потписати. Кривокапиц́ тврди да у Темељном… »
Кривокапић: Сумњам да ћу ја потписати Темељни уговор
РТС 27.01.2022
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић каже за ТВЦГ да је све урадио што је било до њега када је реч о Темељном уговору са Српском православном црквом, али сумња да ће га он и потписати. Тврди да у Темељном уговору нема… »
Кривокапић: Сумњам да ћу ја потписати Темељни уговор са СПЦ
Н1 Инфо 27.01.2022
Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић казао је да је урадио све што је било до њега када је реч о Темељном уговору са Српском православном црквом, али да сумња да ће га он и потписати, пишу подгоричке Вијести. Тврди да у… »
Вести дана »
Вођа навијача Партизана мучио: Младића?! Језиви детаљи хапшења у Нишу: Сумња се да је жртва силована!
Блиц пре 43 минутајош 26 повезаних
Лалић: Полиција више не преза ни да се пред камерама врло брутално обрачунава са новинарима
Цензоловка пре 37 минутајош 13 повезаних
Ко је Владо Ђајић, који је разрешен у СНСД-у и УКЦ-у због компромитујућег снимка?
Данас пре 1 сатјош 27 повезаних
Табаковић: Секундарне санкције према НБС значиле би обуставу свих плаћања
Нови магазин пре 2 сатајош 37 повезаних