Povezane vesti
Krivokapić neinformisan o razgovoru Abazovića i Porfirija; Radulović: Premijer uvek mora da ima dežurnog krivca
RTV 27.01.2022
PODGORICA - Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić tvrdi da je sve uradio što je bilo do njega kada je reč o Temeljnom ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom, ali da sumnja da će ga on potpisati, te da bi parlament uskoro trebalo da odgovori da li… »
“Pojaviće se novi spasilac srpstva i SPC”
Vesti online 27.01.2022
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da je sve uradio što je bilo do njega kada je reč o Temeljnom ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom, ali sumnja da će ga on i potpisati. Tvrdi da u Temeljnom ugovoru nema suštinskih promena u odnosu na… »
Krivokapić: Sumnjam da ću ja potpisati Temeljni ugovor
Sputnik 27.01.2022
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izjavio je da je uradio sve što je bilo do njega kada je reč o Temeljnom ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom, ali sumnja da će ga on i potpisati. Krivokapić tvrdi da u Temeljnom ugovoru nema suštinskih promena… »
Krivokapić: Sumnjam da ću ja potpisati Temeljni ugovor
RTS 27.01.2022
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kaže za TVCG da je sve uradio što je bilo do njega kada je reč o Temeljnom ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom, ali sumnja da će ga on i potpisati. Tvrdi da u Temeljnom ugovoru nema suštinskih promena u odnosu na… »
Krivokapić: Sumnjam da ću ja potpisati Temeljni ugovor sa SPC
N1 Info 27.01.2022
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da je uradio sve što je bilo do njega kada je reč o Temeljnom ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom, ali da sumnja da će ga on i potpisati, pišu podgoričke Vijesti. Tvrdi da u Temeljnom ugovoru nema… »
Vesti dana »
Nasilni incident u Novom Sadu: Nižu se reakcije, zbog događaja ispred SNP oglasilo se i Tužilaštvo
NIN pre 2 satajoš 32 povezane
VIDEO: Rušene ograde u parku Ušće, beogradski zborovi protestuju protiv delfinarijuma
Radio 021 pre 55 minutajoš 16 povezanih
Protest večeras i u Prokuplju: „Potomci Gvozdenog puka ne ćute“
Južne vesti pre 20 minutajoš 33 povezane
Proizvođači mleka u Srbiji napustili sastanak sa ministrom bez dogovora, nastavljaju blokadu puteva
Beta pre 10 minutajoš 53 povezane
NUNS: Nasilje nad novinarima pred policijom se nastavlja – napadnut Žarko Bogosavljević
Jug press pre 2 satajoš 28 povezanih