Povezane vesti
Nagrade za hranjenje ptica: Ovo su pobednici takmičenja
Radio 021 27.01.2022
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije proglasilo je pobednike takmičenje u prihranjivanju ptica u četiri kategorije: raspoznavanje vrsta, prebrojavanje ptica, fotografisanje i crtanje. Kako navode u saopštenju, takmičenje se organizuje u želji da… »
Takmičenje „Ptice moje hranilice“: Biljana je jednog snežnog jutra u svom dvorištu izbrojala 262 ptice
Danas 27.01.2022
Biljana Marinović iz Kovina je jednog snežnog jutra na osam hranilica za ptice u svom dvorištu izbrojala 262 ptice., dok je Rudo-Jan Ćefera iz Bačkog Petrovca na svojih pet hranilica tokom jednog posmatranja prepoznao i zabeležio 11 različitih vrsta… »
Ptice sa hranilica odabrale pobednike
RTV 27.01.2022
Novi Sad - Treću godinu uzastopno Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije organizuje takmičenje u prihranjivanju ptica, sa željom da usmeri pažnju na ptice koje prezimljuju u našem okruženju i pomoć koja im je potrebna kako bi opstale u hladnim… »
Vesti dana »
UŽIVO Rat na Bliskom istoku: Eksplozije u Teheranu, Izrael presreće talase iranskih napada, iranski predsednik se izvinio zemljama u Zalivu
Danas pre 12 minutajoš 26 povezanih
Pezeškijan: Iran neće napadati susede osim ako ga oni ne napadnu prvi
RTV pre 42 minutajoš 23 povezane
VIDEO Devojka viknula "Novače oženi me", Đoković ostao hladan pa se iznenadio kada se začulo "on je moj"
Nova pre 52 minutajoš 28 povezanih
Ujutru slab prizemni mraz, tokom dana pretežno sunčano
Serbian News Media pre 2 satajoš 18 povezanih
MUP upozorio motocikliste: Poštujte propise, nosite zaštitnu opremu, ove godine petoro poginulo
N1 Info pre 22 minutajoš 12 povezanih