Повезане вести
БЦЉП: Покренућемо поступак пред Европским судом због држављанина Бахреина
Н1 Инфо 27.01.2022
Београдски центар за људска права (БЦЉП) покренуће поступак пред судом у Стразбуру због одлуке Србије да изручи држављанина Бахреина Ахмеда Џафара Мохамед Алија, изјавила је Соња Тошковић из БЦЉП. “Ја се надам да ће… »
БЦЉП: Покренућемо поступак пред Европским судом због држављанина Бахреина
Нова 27.01.2022
Београдски центар за људска права (БЦЉП) покренуће поступак пред судом у Стразбуру због одлуке Србије да изручи држављанина Бахреина Ахмеда Џафара Мохамед Алија, изјавила је Соња Тошковић из БЦЉП. “Ја се надам да ће… »
Осуда депортације држављанина Бахреина из Србије
Слободна Европа 27.01.2022
Опозициони Покрет слободних грађана (ПСГ) најоштрије осуђује депортовање азиланта Ахмеда Џафара Мохамед Алија из Србије у родни Бахреин, где постоји велика и реална опасност да ће бити изложен мучењу и тортури само због свог… »
ПСГ осуђује депортовање политичког активисте у Бахреин и упозорава на Кршење конвенције о људским правима
Данас 27.01.2022
Покрет слободних грађана најоштрије осуђује депортовање азиланта Ахмеда Џафара Мохамед Алија у родни Бахреин, где постоји велика и реална опасност да ће бити изложен мучењу и тортури само због свог политичког активизма, наводе… »
Вести дана »
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 13 минутајош 35 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 4 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 52 повезане
Преко Националне платформе о ценама грађани од данас могу да прате свако поскупљење
Мој Нови Сад пре 18 минутајош 32 повезане