Povezane vesti
Šefica njemačke diplomatije brani odbijanje slanja oružja u Ukrajinu
Al Jazeera 27.01.2022
Ko razgovara, ne puca. Stoga je jednostavno pogubno odbaciti nastavak dijaloga, kaže Annalena Baerbock. Njemačka ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock čvrsto je u četvrtak stala iza njemačkog odbijanja slanja oružja Ukrajini radi odbrane od… »
Ko razgovara, ne puca: Šefica nemačke diplomatije brani odluku Berlina da ne pošalje oružje u Ukrajinu
Kurir 27.01.2022
Nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok čvrsto je stala iza odluke Berlina da ne pošalje oružje Ukrajini, u momentu kada se spekuliše o eventualnoj ruskoj invaziji. Nespremnost Nemačke da se pridruži drugim članicama NATO-a poput Sjedinjenih… »
Vesti dana »
(Video) Počelo je! Rusija žestoko napala Ukrajinu Obistinila se hitna upozorenja: Iskorišćeno najokrutnije oružje? Snažne eksplozije odjekuju prestonicom, sirene zavijaju
Blic pre 39 minutajoš 1 povezana
"Kina neće ništa uraditi dok sam ja tu" Tramp je upravo odbacio međunarodno pravo i najavio nešto zastrašujuće? "Moj moral je granica moći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Balkanski diplomata predvodiće Trampov odbor za mir u Gazi: Nekadašnji izaslanik UN preuzima ključnu ulogu u nadzoru primirja
Kurir pre 19 minutajoš 1 povezana