Povezane vesti

U Ukrajini nije rat, ne treba nam ova panika

Politika 28.01.2022
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je danas da ne može da isključi dalju eskalaciju tenzija sa Rusijom, ali je kritikovao „previše panike” koja opterećuje ekonomiju. – Ne smatram da je situacija sada napetija nego ranije. U… »

Bajden: Moguće da Putin napadne Ukrajinu u februaru

Glas Amerike 28.01.2022
Vašington — Predsednik SAD Džo Bajden upozorio je ukrajinskog predsednka Volodimira Zelenskog da "postoji jasna mogućnost" da Rusija napadne Ukrajinu u februaru, navodi se iz Bele kuće. "Sada je i javno rekao, a mi na to upozoravamo već mesecima"… »

Bajden objavio kada bi Rusija mogla da napadne Ukrajinu

Vesti online 28.01.2022
Predsednik SAD Džozef Bajden upozorio je ukrajinskog predsednka Vladimira Zelenskog da “postoji jasna mogućnost” da Rusija napadne Ukrajinu u februaru, navode iz Bele kuće. – Sada je i javno rekao, a mi na to upozoravamo već mesecima – rekla… »

Zelenski "povlači ručnu": U Ukrajini nije rat, ne treba nam ova panika

RTV 28.01.2022
KIJEV - Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je danas da ne može da isključi dalju eskalaciju tenzija sa Rusijom, ali je poručio i da "Ukrajina nije Titanik koji tone",a kritikovao je Vašington zbog "previše panike" koja opterećuje… »

Saliven: Sankcije prema Rusiji ne bi bile samo ekonomske

Politika 28.01.2022
MOSKVA- Američki ambasador u Moskvi Džon Saliven izjavio je danas da bi ekonomske sankcije bile samo deo odgovora na rusku vojnu invaziju na Ukrajinu. Saliven je, tokom onlajn brifinga, rekao da bi ostale mere uključivale kontrolu izvoza i jaču… »

Hoće li ti Rusi napasti i kada? Evo zašto je razgovor Bajdena i Zelenskog bio jako neprijatan!

Kurir 28.01.2022
Telefonski razgovor između američkog predsednika Džoa Bajdena i ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog u četvrtak „nije prošao dobro“, rekao je visoki ukrajinski zvaničnik za CNN. Razlog za to je neslaganje oko „nivoa rizika“ ruskog… »

Zelenski: U Ukrajini nije rat, ne treba nam ova panika

Dnevnik 28.01.2022
KIJEV: Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je danas da ne može da isključi dalju eskalaciju tenzija sa Rusijom, ali je kritikovao "previše panike" koja opterećuje ekonomiju. „Ne smatram da je situacija sada napetija nego ranije. U… »

Zelenski menja ploču? U Ukrajini nije rat, ne treba nam ova panika koju stvara Zapad

Večernje novosti 28.01.2022
Zelenski u Dombasu, Foto AP Zelenski je, upravo suprotno od ovoga, nedavno izjavio da će Rusi da okupiraju Harkov. -Ne smatram da je situacija sada napetija nego ranije. U inostranstvu postoji osećaj da je ovde rat. To nije slučaj. Ne kažem da… »

Šef nemačkih obaveštajaca kontrira bajdenu? Rusija nije donela odluku da napadne Ukrajinu! Pomirljivi tonovi stižu i iz…

Kurir 28.01.2022
Bruno Kal veruje da odluka "nije doneta", dok Džo Bajden upozorava Ukrajinu da bi Rusija mogla da izvrši invaziju u februaru. Rusija još nije odlučila da li da napadne Ukrajinu, ali je spremna da to učini, rekao je šef nemačke spoljne obaveštajne… »

Biden upozorio: Invazija sigurna; Rusija odgovorila: Ne želimo rat s Ukrajinom

Al Jazeera 28.01.2022
Američki predsjednik Joe Biden sugerirao je da se Ukrajina ‘pripremi za udarac’ i da je čak i glavni grad Kijev u opasnosti. Republikanci u Zastupničkom domu pozivaju predsjednika Joea Bidena da objavi transkript svog razgovora s ukrajinskim… »

“Odluka o napadu na Ukrajinu nije doneta”

Vesti online 28.01.2022
Rusija je spremna da napadne Ukrajinu, ali još nije odlučila da li će to uraditi, izjavio je danas šef nemačke spoljne obaveštajne službe (BND) Bruno Kal usled rastućih tenzija između Moskve i Kijeva. Rusija je nagomilala trupe u blizini granice… »

Bajden najavljuje rat u februaru: Zadrška Zelenskog, Rusija poriče da planira napad na Ukrajinu

Večernje novosti 28.01.2022
Foto: Tanjug/AP Photo - Predsednik Bajden je rekao da postoji jasna opasnost da bi Rusi mogli da napadnu Ukrajinu u februaru - rekla je portparolka Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće Emili Horn. - On je to javno rekao i mi na to upozoravamo… »

SAD traže sastanak Saveta bezbednosti UN o Ukrajini, Bajden preti "odlučnim odgovorom"

RTV 28.01.2022
NJUJORK, VAŠINGTON - SAD su uputile zahtev za sazivanjem sastanka Saveta bezbednosti UN o Ukrajini za 31. januar, saopštila je američka misija u UN. Američki predsednik Džozef Bajden je u telefonskom razgovoru sa ukrajinskim liderom Volodimirom… »

Bajden: Odlučno ćemo odgovoriti ako Rusija napadne Ukrajinu

Politika 28.01.2022
VAŠINGTON - Američki predsednik Džozef Bajden je u telefonskom razgovoru sa ukrajinskim liderom Vladimirom Zelenskim potvrdio spremnost Vašingtona da odlučno odgovori ako Rusija izvrši invaziju na Ukrajinu, saopštila je danas Bela kuća. Bajden je… »

Bajden upozorio Zelenskog: Moguće da Rusija napadne Ukrajinu u februaru

Blic 28.01.2022
Predsednik SAD Džozef Bajden upozorio je ukrajinskog predsednka Volodimira Zelenskog da "postoji jasna mogućnost" da Rusija napadne Ukrajinu u februaru, navode iz Bele kuće. - Sada je i javno rekao, a mi na to upozoravamo već mesecima - rekla je Emili… »

Bajden upozorio da bi Rusija mogla da napadne Ukrajinu u februaru

Novi magazin 28.01.2022
Američki predsednik Džozef Bajden upozorio je da postoji mogućnost da Rusija izvede invaziju na Ukrajinu sledećeg meseca, saopštila je Bela kuća. Bajden je o mogućnosti ruskog napada govorio juče, u telefonskom razgovoru sa ukrajinskim… »

Bajden upozorio: U februaru

B92 28.01.2022
Vašington -- Američki predsednik Džozef Bajden upozorio je da postoji mogucnost da Rusija izvede invaziju na Ukrajinu sledeceg meseca, saopštila je Bela kuca. Bajden je o mogućnosti ruskog napada govorio juče, u telefonskom razgovoru sa ukrajinskim… »

Bajden upozorava Ukrajinu: Rusija bi mogla da napade u februaru

Nova 28.01.2022
Američki presednik Džo Bajden upozorio je da postoji "izrazita mogućnost" da bi Rusija mogla da izvrši invaziju na Ukrajinu sledećeg meseca, saopštila je Bela kuća, prenosi BBC. Rusija u međuvremenu kaže da vidi „malo osnova za optimizam“ u… »

Bajden upozorio da bi Rusija mogla da napadne Ukrajinu u februaru

Danas 28.01.2022
Američki predsednik Džozef Bajden upozorio je da postoji mogućnost da Rusija izvede invaziju na Ukrajinu sledećeg meseca, saopštila je Bela kuća. Bajden je o mogućnosti ruskog napada govorio juče, u telefonskom razgovoru sa ukrajinskim… »

Le Drijan: Situacija napeta, dijalog sa Rusijom i dalje moguć

Dnevnik 28.01.2022
PARIZ: Francuski ministar spoljnih poslova Žan-Iv Le Drijan izjavio je danas da je situacija u vezi sa Ukrajinom veoma napeta, ali da je dijalog sa Rusijom i dalje moguć. "Na Vladimiru Putinu je da kaže da li želi konsultacije ili konfrontaciju"… »

Bajden upozorava: Odlučno ćemo odgovoriti ako Rusija napadne Ukrajinu

Nova 28.01.2022
Američki predsednik Džozef Bajden je u telefonskom razgovoru sa ukrajinskim liderom Vladimir Zelenskim potvrdio spremnost Vašingtona da odlučno odgovori ako Rusija izvrši invaziju na Ukrajinu, saopštila je sinoć Bela kuća. Bajden je takođe rekao… »

Francuski ministar o Ukrajini: Napeto je, dijalog sa Rusijom i dalje moguć

Nova 28.01.2022
Francuski ministar spoljnih poslova Žan-Iv Le Drijan izjavio je danas da je situacija u vezi sa Ukrajinom veoma napeta, ali da je dijalog sa Rusijom i dalje moguć. „Na Vladimiru Putinu je da kaže da li želi konsultacije ili konfrontaciju“, rekao… »

SAD traže sastanak Saveta bezbednosti UN o Ukrajini

Vesti online 28.01.2022
SAD su uputile zahtev za sazivanjem sastanka Saveta bezbednosti UN o Ukrajini za 31. januar, saopštila je američka misija u UN. “Sada je potrebna puna pažnja Saveta bezbednosti, i mi očekujemo direktnu i svrsishodnu diskusiju u ponedeljak”, navodi… »

Biden upozorava da bi Rusija mogla izvršiti invaziju na Ukrajinu u februaru

Slobodna Evropa 28.01.2022
Američki predsjednik Joe Biden upozorio je da postoji "izrazita mogućnost" da bi Rusija mogla napasti Ukrajinu sljedećeg mjeseca, saopštila je Bijela kuća. Rusija u međuvremenu kaže da vidi "malo terena za optimizam" u rješavanju krize nakon što… »

Šta je Bajden obećao Zelenskom?

B92 28.01.2022
Bajden i Zelenski razgovarali telefonskim putem o krizi u Ukrajini. Američki predsednik Džozef Bajden je u telefonskom razgovoru sa ukrajinskim liderom Volodimirom Zelenskim potvrdio spremnost Vašingtona da odlučno odgovori ako Rusija izvrši invaziju… »

Bajden obećao Zelenskom: Odlučno ćemo odgovoriti ako Rusija napadne Ukrajinu!

Vesti online 28.01.2022
Američki predsednik Džozef Bajden je u telefonskom razgovoru sa ukrajinskim liderom Vladimirom Zelenskim potvrdio spremnost Vašingtona da odlučno odgovori ako Rusija izvrši invaziju na Ukrajinu. Bela kuća je saopštila da će odgovor SAD biti… »

Dramatično upozorenje Bajdena Rusi bi mogli da napadnu Ukrajinu u februaru!

Kurir 28.01.2022
Američki predsednik Džo Bajden upozorio je da postoji "izrazita mogućnost" da bi Rusija mogla da izvrši invaziju na Ukrajinu sledećeg meseca, saopštila je Bela kuća. Rusija u međuvremenu kaže da vidi ''malo osnova za optimizam'' u rešavanju… »

Ukrajina, Rusija i Zapad: Bajden kaže da će Rusi udariti u februaru, ukrajinski predsednik nije toliko uveren

Danas 28.01.2022
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je je da postoji „izrazita mogućnost“ da bi Rusija mogla da izvrši invaziju na Ukrajinu sledećeg meseca, saopštila je Bela kuća. Moskva je u međuvremenu saopštila da vidi „malo osnova za… »

Ukrajina, Rusija i Zapad: Bajden kaže da će Rusi udariti u februaru, ukrajinski predsednik nije toliko uveren

Danas 28.01.2022
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je je da postoji „izrazita mogućnost“ da bi Rusija mogla da izvrši invaziju na Ukrajinu sledećeg meseca, saopštila je Bela kuća. Moskva je u međuvremenu saopštila da vidi „malo osnova za… »

Bajden obećao Zelenskom: Odlučno ćemo odgovoriti ako Rusija napadne Ukrajinu

RTS 28.01.2022
Volodimirom Zelenskim potvrdio spremnost Vašingtona da odlučno odgovori ako Rusija izvrši invaziju na Ukrajinu. Bela kuća je saopštila da će odgovor SAD biti odlučan ukoliko Rusija napadne Ukrajinu, o čemu je Džozef Bajden razgovarao sa… »

Bajden i Šolc će o razilaženju oko Ukrajine razgovarati 7. februara

RTV 28.01.2022
VAŠINGTON - Američki predsednik Džozef Bajden i novi nemački kancelar Olaf Šolc razgovaraće o situaciji u Ukrajini tokom sastanka 7. februara u Vašingtonu, saopštila je Bela kuća. Kako se navodi, Bajden i Šolc će takođe razgovarati o saradnji… »

Bajden: "Odlučno ćemo odgovoriti ako Rusija napadne Ukrajinu"

Blic 28.01.2022
Američki predsednik Džozef Bajden je u telefonskom razgovoru sa ukrajinskim liderom Volodimirom Zelenskim potvrdio spremnost Vašingtona da odlučno odgovori ako Rusija izvrši invaziju na Ukrajinu, saopštila je danas Bela kuća. Bajden je takođe… »

SAD tražile sastanak Saveta bezbednosti: O Ukrajini 31. januara u UN

Večernje novosti 28.01.2022
Foto: Arhiva Novosti Sada je potrebna puna pažnja Saveta, i mi očekujemo direktnu i svrsishodnu diskusiji u ponedeljak, navodi se u saopštenju, prenosi agencija TASS. BONUS VIDEO - RUSI PODIGLI DVA BORBENA AVIONA ZBOG AMERIKANACA Snimak objavilo rusko… »

Vesti dana »