Повезане вести
Тристан Вукчевић: Желим да научим што више од Жељка Обрадовића
Спортски журнал 28.01.2022
Нови кошаркаш Партизана Тристан Вукчевић рекао је, по доласку у Београд, да му је жеља да што више научи од тренера црно-белих Жељка Обрадовића. "Супер се осећам, драго ми је што сам овде... Жеља ми је да научим што више од… »
Не скида осмех са лица: Прве речи новог кошаркаша Партизана по доласку у Београд – открио шта мисли о Жоцу, а ево кога већ…
Хот спорт 28.01.2022
Не крије задовољство. Кошаркашки клуб Партизан недавно је добио страшно појачање, пошто је црно-бели дрес обукао талентовани 18-годишњак, Тристан Вукчевић, доскорашњи кошаркаш Реал Мадрида. Након што је слетео у главни град… »
Тристан дошао у Партизан и једва чека код Жељка: Вукчевић је у Београду и не скида осмех с лица - стриц и деда су ту!
Мондо 28.01.2022
Млади кошаркаш пун мотива допутовао у Србију. Млади кошаркаш пун мотива допутовао у Србију КК Партизан дочекао је своје најновије појачање - младог кошаркаша Реал Мадрида Тристана Вукчевића (18). Ђак "краљевског клуба" званично… »
ВИДЕО Тристан Вукчевић стигао, Жељко је разлог да се оде из Реала у Партизан
Нова 28.01.2022
Тристан Вукчевић допутовао је у четвртак увече у Београд, спреман је да се што пре прикључи Партизану. Талентовани кошаркаш је из Реала дошао у Партизан и највише се радује прилици да учи од Жељка Обрадовића. „Супер сам, једва… »
Тристан у Београду - Овако је изгледао дочек на аеродрому!
Спортске.нет 28.01.2022
Екипа Партизана од данас је јача за талентованог крилног центра Тристана Вукчевића који је потписао вишегодишњи уговор са црно-белима. Вукчевић у Партизан стиже из мадридског Реала, а црно-бели су на друштвеним мрежама и на… »
Вести дана »
Вучић после радне вечере у Бриселу: Питање је само када ће доћи упозорење САД о секундарним санкцијама
Еуроневс пре 23 минутајош 48 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 43 минутајош 34 повезане
Вељковић: "Морамо да будемо спремни на дуеле и интензитет"
Спортске.нет пре 43 минутајош 70 повезаних