Povezane vesti

Evroparlamentarci sa Vučićem i opozicijom o izbornim uslovima

Slobodna Evropa 28.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu sa posrednicima Evropskog parlamenta u međustranačkom dijalogu o izbornim uslovima u Srbiji. Vučića se sastao sa poslanicima Evropskog parlamenta (EP) Tanjom Fajon i Vladimirom Bilčikom… »

Završena druga faza međustranačkog dijaloga: Dogovoreno 16 konkretnih mera

RTV 28.01.2022
BEOGRAD - Završena druga faza međustranačkog dijaloga sa Narodnom skupštinom uoči predstojećih lokalnih, parlamentarnih i predsedničkih izbora. Kofasilitatori procesa poslanici EP Vladimir Bilčik i Tanja Fajon, bivši poslanici EP Knut… »

Evroparlamentarci izneli svoje predizborne želje, realnost ipak sasvim drugačija

N1 Info 28.01.2022
Drugi dan posete Beogradu, evropski posrednici u međustranačkom dijalogu razgovarali su sa predsednikom Srbije, predsednicom Vlade, delom vanparlamentarne opozicije i članovima Priveremeg nadzorniog tela za praćenje medija. Dok ih je predsednik… »

Srbija pred aprilske izbore: Mršavi rezultati evropskih posrednika

Glas Amerike 28.01.2022
Evropski posrednički tim imao je danas u Beogradu pune ruke posla - Tanja Fajon, Vladimir Bilčik, Knut Flekenštajn i Eduard Kukan sastali su se sa najvišim predstavnicima vlasti, brojnim predstavnicima opozicije, a razgovor sa članovima REM-a bio je… »

Vučić: Mnogo urađeno na unapređenju izbornih uslova

Danas 28.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom sastanka sa posrednicima Evropskog parlamenta u medjustranačkom dijalogu o izbornim uslovima da je on od početka pokazao spremnost i volju da sasluša sve argumentovane predloge i da je mnogo… »

Vučić sa evroparlamentarcima: Rad na nezavisnosti pravosuđa mora da se nastavi

N1 Info 28.01.2022
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa posrednicima Evropskog parlamenta u međustranačkom dijalogu poslanicima Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčikom i bivšim poslanicima Knutom Flekenštajnom i Eduardom Kukanom, sa kojima je… »

Vučić: Mnogo urađeno na unapređenju izbornih uslova

Novi magazin 28.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom sastanka sa posrednicima Evropskog parlamenta u međustranačkom dijalogu o izbornim uslovima da je on od početka pokazao spremnost i volju da sasluša sve argumentovane predloge i da je mnogo… »

Završen sastanak Kontrolnog tela za međustranački dijalog

RTS 28.01.2022
U Skupštini Srbije završen je sastanak Kontrolnog tela za međustranački dijalog kojem je predsedavao predsednik parlamenta Ivica Dačić, a prisustvovali su i predstavnici opozicije. Na sastanku su, pored Dačića i predstavnika vladajuće koalicije… »

Vučić sa posrednicima EP u međustranačkom dijalogu

RTS 28.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa posrednicima Evropskog parlamenta u međustranačkom dijalogu poslanicima Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčikom i bivšim poslanicima Knutom Flekenštajnom i Eduardom Kukanom. Aleksandar Vučić je sa… »

Vučić se sastao sa evroparlamentarcima FOTO

B92 28.01.2022
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa evroparlamentarcima. On se sastao sa Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčikom, Knutom Flekenštenom i Eduardom Kukanom, koji posreduju u međustranačkom dijalogu. Sastanak je počeo oko 12.00… »

Sastanak u Predsedništvu: Vučić razgovara sa posrednicima EP u stranačkom dijalogu

Večernje novosti 28.01.2022
Foto: Instagram Sastanak je počeo oko 12.00 sati u Predsedništvu na Andrićevom vencu. Evroposlanici su u četvrtak doputovali u Beograd i dosad su razgovarali sa predsednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem, šefovima poslaničkih grupa… »

Vučić se sastao sa evroposlanicima koji posreduju u međustranačkom dijalogu

Blic 28.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa evroparlamentarcima Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčikom, Knutom Flekenštenom i Eduardom Kukanom, koji posreduju u međustranačkom dijalogu. Sastanak je počeo oko podne u Predsedništvu na… »

Vučić se sastao sa evroparlamentarcima

Dnevnik 28.01.2022
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa evroparlamentarcima Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčikom, Knutom Flekenštenom i Eduardom Kukanom, koji posreduju u međustranačkom dijalogu. Sastanak je počeo oko 12.00 sati u… »

Ekskluzivno za "Blic": Evroparlamentarci uoči završetka međustranačkog dijaloga: Znakovi na putu ka Evropi: pluralizam i…

Blic 28.01.2022
Poslanici Evropskog parlamenta, posrednici za međustranački dijalog, Vladimir Bilčik i Tanja Fajon i bivši evroparlamentarci Knut Flekenštajn i Eduard Kukan danas završavaju dvodnevnu posetu Srbiji a kojom će biti stavljena tačka na drugu fazu… »

Sastanak evroparlamentaraca i dela opozicije

RTS 28.01.2022
U sedištu delegacije EU u Beogradu počeo je sastanak evroposlanika koji su posredovali u međustranačkom dijalogu sa delom opozicije. Na sastanak su došli predsednik Nove stranke Aris Movsesijan, funkcioner Socijaldemokratske stranke Konstantin… »

Vučić danas sa posrednicima Evropskog parlamenta u međustranačkom dijalogu

Blic 28.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa posrednicima Evropskog parlamenta u međustranačkom dijalogu Tanjom Fajon, Vladimirom Bilčikom, Knutom Flekenštajnom i Eduardom Kukanom. Sastanak će početi u podne u zgradi… »

Vesti dana »